Arată-ți dragostea cu ajutorul bijuteriilor. Ce pietre sunt recomandate pentru inelul de logodnă?

Arată-ți dragostea cu ajutorul bijuteriilor. Ce pietre sunt recomandate pentru inelul de logodnă?

 

Logodna reprezintă pentru unele persoane primul pas către un angajament etern. Acesta este momentul în care îți dai seama că vrei să-ți trăiești viața lângă persoana căreia îi înmânezi inelul și începi să vezi viața de cuplu cu toate relele și tot binele. La fel de important este și inelul. Aceste este înțeles ca o dovadă a iubirii tale și trebuie să fie ales pe măsură. Dacă te gândești ce piatră e potrivită pentru inelul de logodnă, vei afla răspunsul în acest articol.

Există o gamă largă de pietre recomandate pentru inelul de logodnă datorită semnificațiilor
pe care acestea le au. Astfel, acest articol va fi ghidul tău în ceea ce privește piatra semiprețioasă a viitorul inel de logodnă pe care îl vei alege.

CUPRINS:

1. Safirul - Piatra inelului de logodnă care aduce liniște în cuplu
2. Ametist - Piatra inelului de logodnă care reprezintă iubirea
3. Smarald - Piatra pentru un inel de logodnă cu bun gust

4. Morganitul - Piatra potrivită pentru un inel de logodnă gentil

5. Rubinul - Piatra potrivită pentru inelul de logodnă care poartă o dragoste înflăcărată




1. Safirul - Piatra inelului de logodnă care aduce liniște în cuplu

 inel logodna saffir

Safirul este una dintre cele mai cunoscute pietre prețioase și printre cele mai folosite ca pietre pentru inelul de logodnă. Acest lucru nu este întâmplător. 


De ce? Ei bine, piatra de safir are ca proprietăți principale aducerea de liniște și pace.Un inel cu o astfel de piatră va aduce în cuplul tău aceste două aspecte fără de care nu se poate conviețui.

 

Află că safirul nu este doar albastru precum te-ai fi așteptat. Acesta vine într-o gamă largă de culori, fiecare având propriile calități și abilități.


Atunci când vine vorba de îngrijirea și curățarea unei bijuterii cu o astfel de piatră, nu ai de ce să te temi. Safirul nu este o piatră pretențioasă și este foarte ușor de curățat și îngrijit.


2. Ametistul - Piatra inelului de logodnă care reprezintă iubirea

inel logodna ametist

Culoarea de mov a ametistului este cunoscută de întreaga lume, dar ce îl face așa special și de ce ar trebui să îl alegi pentru un inel de logodnă?


E simplu, ametistul este o piatră cu o simbolistică profundă legată de dragoste. Ametistul reprezintă iubirea în sine fiind piatra purtată de Sfântul Valentin. De asemenea, ametistul este cunoscut pentru că luptă împotriva anxietății, fricii și a furiei. 


De altfel, această piatră de un violet incomparabil are o durabilitate crescută și este foarte ușor de îngrijit. Poate fi combinată atât cu un inel de aur, de argint sau de aur alb.


Astfel, un inel de logodnă cu ametist va aduce împreună cu el o relație lipsită de furie și plină de dragoste. 



3. Smaraldul -  Piatra pentru un inel de logodnă cu bun gust

inel logodna smarald


Cu o istorie de peste 2000 de ani, smaraldul este piatra care este cel mai des asemănată cu bogăția, luxul și bunul gust clasic. Aceste caracteristici îl fac foarte popular în ceea ce privește inelele de logodnă. 


Datorită aspectului pietrei prețioase, inelul de logodnă va arăta deopotrivă elegant, dar și perfect pentru o mână fină. 


Proprietățile smaraldului sunt nebănuite. Această piatră va apăra îndrăgostiții de nefericire și neîmplinire. Datorită puterilor sale, smaraldul are capacitatea de a transforma energia negativă în energie pozitivă. De altfel, această piatră simbolizează și viitorul contemplat și eternul.


Fără doar și poate, smaraldul reprezintă piatra perfectă pentru inelul de logodnă pe care îl vei alege dacă îți dorești o logodnă care va duce la o viață plină de fericire și armonie în cuplu. 



4. Morganitul -  Piatra potrivită pentru un inel de logodnă gentil


inel logodna morganit

Unul dintre motivele pentru care morganitul se află pe această listă este că este una dintre cele mai gentile și feminine dintre pietrele semiprețioase. Culoarea de roz foarte deschis face ca această piatră să se potrivească de minune ca bijuterie putând fi accesorizată cu orice culoare.


Morganitul îi va aduce purtătoarei sale iubire necondiționată, vindecarea de orice boală, precum și compasiune din partea persoanei iubite.
Astfel, un inel de logodnă cu morganit ar face dintr-o pereche un cuplu desăvârșit păzit chiar de piatra care aduce iubire necondiționată.  



5. Rubinul - Piatra potrivită pentru inelul de logodnă care poartă o dragoste înflăcărată

inel logodna rubin

Te-ai gândit vreodată la dragoste și ai asociat-o cu culoarea roșie? Dacă da, atunci un inel cu rubin va sta pe mâna logodnicei tale. Cu o culoare atât de intensă și de deosebită, rubinul este în topul preferințelor în ceea ce privește pietrele pentru inelul de logodnă.


Folosit încă din Antichitate ca o piatră pentru amulete, despre simbolistica rubinului se spune că acesta este aducător de liniște interioară și oricine îl poartă va avea parte de o sănătate de invidiat!  



Așadar, poți alege piatra potrivită pentru inelul de logodnă în funcție de ce îți dorești să ai parte în viața de cuplu, în funcție de ce îți dorești să-i oferi persoanei iubite și, nu în ultimul rând, ce crezi că îi va plăcea cel mai tare! Nu ezita să folosești site-ul nostru pentru a comanda piatra pe care ți-o dorești pentru viitoarea ta logodnică!

Sursa foto: Unsplash.com, Pixabay.com


 



WhatsApp Chat WhatsApp Chat