Smarald

Smaraldul – piatra succesului si a dragostei

Smaraldul este considerat a fi piatra succesului si a dragostei, care pune accentul asupra tuturor aspectelor vietii. Fiind denumita si piatra iubirii implinite, piatra de smarald este menita sa sustina loialitatea, unitatea, echilibrul si dragostea neconditionata in cadrul relatiilor. Precum multe alte pietre semipretioase, cristalul de smarald are puterea de a armoniza si a elimina energiile negative. Datorita culorii sale verzi, aceasta reprezinta energia naturii, care este atat de importanta in mentinerea unei vieti armonioase din toate punctele de vedere.

Pietrele de smarald au o duritate cuprinsa intre 7.5 si 8 pe scara Mohs, iar culoarea lor, care variaza intre verde inchis si verde deschis, provine de la ionii de crom si vanadiu. Datorita proprietatilor sale smaraldul este utilizat din timpuri stravechi pentru armonizarea energiilor in relatiile de cuplu, dar si in alte situatii in care se doreste instaurarea de vibratii pozitive.

Smarald, piatra care ofera inspiratie infinita pentru bijuterii statement

Dincolo de simbolistica pe care o au, pietrele de smarald sunt elegante si reprezinta o sursa infinita de inspiratie pentru pasionatii de bijuterii statement. Acestea sunt la fel de utilizate in proiecte creative de realizare a colierelor si bratarilor, precum rubinul si cuartul. Combinat cu accesorii de argint sau, de ce nu, cu accesorii de aur, smaraldul iese in evidenta datorita nuantelor sale rapitoare. Asadar, daca iti doresti accesorii cu smarald la un pret accesibil, in magazinul nostru gasesti o varietate de nuante care asteapta sa fie descoperite.

Vizualizare ca Grilă Listă

40 Articole

Setați ascendent
WhatsApp Chat WhatsApp Chat