Turcoaz

Turcoaz: beneficii si semnificatie

Turcoazul este piatra semipretioasa care imbunatateste intuitia, te ajuta sa comunici deschis, fara retineri, purifica energia si iti ofera protectie. Turcoazul te poate ajuta sa te exprimi liber, dar si sa alegi iubirea si iertarea in situatiile dificile. Daca vrei sa adaugi in colectia de pietre semipretioase o piatra cu o energie restaurativa, turcoazul este piatra care te incurajeaza sa renunti la caile de autosabotare si sa iti regasesti echilibrul. Prin el iti poti  intelege mai bine emotiile si poti redescoperi pacea interioara.

Este bine de stiut ca poate fi folosit in multiple feluri, atat in meditatie sub forma bruta, cat si sub forma accesoriilor, venind in ajutorul purtatorului oriunde si oricand este nevoie. Nu doar safirul poate fi transformat in bijuterii de exceptie, dar si colierele cu pietre semipretioase de turcoaz natural se transforma in accesorii la fel de magnetice, dar si extrem de utile, turcoazul fiind piatra asociata comunicarii. 

Turcoaz: Piatra care te conecteaza cu spiritualitatea

Turcoazul este piatra care stabileste conexiunea dintre lumea spirituala si cea materiala, dintre divinitate si pamant, iar proprietatile metafizice ale pietrelor turcoaz au ajuns sa fie raspandite in numeroase culturi. Piatra turcoaz este deseori portretizata drept un talisman al norocului, al pacii si protectiei si are multiple utilizari in practicile Feng-Shui. Asemenea agatului, energia turcoazului este calma si stabilizatoare, este perfect in momentele in care emotiile sunt coplesitoare si poate fi un ajutor de baza in meditatie. Desi este o piatra care poate veni in ajutorul oricarui om, pentru pasionatii de astrologie, turcoazul este o piatra excelenta pentru cei care rezoneaza cu energiile planetelor Jupiter, Venus sau Neptun.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-90 din 131

Setați ascendent
WhatsApp Chat WhatsApp Chat