Fluorit

Piatra fluorit: ce este și de ce atrage atenția

Piatra fluorit face parte din gama de pietre semiprețioase și atrage atenția prin varietatea sa cromatică și prin compoziția sa mineralogică. Aceasta are o duritate de 4 pe scara Mohs, ceea ce o face relativ moale și susceptibilă la zgârieturi. Cu toate acestea, fluoritul ca piatră se remarca prin diversitatea de culori, care poate varia de la violet și albastru la verde, galben sau chiar transparent, fiind potrivit în confecționarea bijuteriilor.  

De asemenea, se consideră că piatra fluorit este protectoare datorită atributelor sale energetice. Se crede că acesta acționează ca un scut împotriva energiilor negative și perturbatoare, contribuind la purificarea spațiului și a spiritului. De asemenea, pe site-ul magazinuldepietre.ro găsești atât piatra soarelui, care emite o energie caldă și revitalizantă, potrivită pentru a îmbunătăți starea de bine și vitalitatea, cât și ametist, care emană o energie liniștitoare și ajută la promovarea relaxării și clarității mentale, disponibil în diferite nuanțe și modele.

 

Fluorit: piatra care poate fi folosită în numeroase moduri și care are diverse beneficii

Piatra fluorit poate fi folosită în diverse moduri, având beneficii semnificative în fiecare dintre acestea. Aceasta poate fi utilizată în cadrul unor practici de meditație și vindecare energetică pentru a aduce armonie și echilibru. De asemenea, aceasta este este cunoscută atât pentru protecția pe care o oferă împotriva energiilor negative, cât și pentru purificarea spațiului și a spiritului, contribuind astfel la crearea unui mediu de viață mai pozitiv și armonios.

Mai mult, pietrele semiprețioase de fluorit sunt apreciate pentru capacitatea lor de a spori concentrarea și claritatea mentală, fiind utile atunci când studiezi sau este necesar să iei anumite decizii importante. Pe site-ul nostru găsești piatra de fluorit în diverse nuanțe, pe care o poți folosi pentru a confecționa o bijuterie unică, care îți aduce noroc și te protejează. 

 

Vizualizare ca Grilă Listă

34 Articole

Setați ascendent
WhatsApp Chat WhatsApp Chat