Piatra zodiei Scorpion – cum sa o alegi pentru a atrage norocul, linistea si fericirea

Piatra zodiei Scorpion – cum sa o alegi pentru a atrage norocul, linistea si fericirea

Zodia scorpion este considerata a fi una dintre cele mai misterioase. Persoanele nascute sub acest semn al horoscopului sunt enigmatice si greu de citit, fiinte profunde si cu o sete incredibila de cunoastere, parteneri loiali si protectori, dar si foarte posesivi si razbunatori uneori. Scorpionii sunt recunoscuti pentru determinarea de care dau dovada – ar face orice pentru a-si atinge scopul, chiar daca asta inseamna sa treaca peste limitele celor din jur. Inteligenta emotionala este ceva ce ii caracterizeaza, isi inteleg propriile emotii si pot fi foarte empatici in anumite situatii. Se spune ca nimeni nu poate cunoaste cu adevarat un scorpion pentru ca niciodata nu se deschide in totalitate. 

Daca esti nascut in zodia scorpionului, cel mai probabil te-ai regasit in descrierea de mai sus. Pietrele pretioase te pot ajuta sa atragi linistea in momentele agitate si sa iti gasesti echilibrul in situatiile tensionate, in care impulsivitatea poate trece peste auto-control. Daca ti-am starnit curiozitatea, atat de caracteristica zodiei tale, cu siguranta informatiile urmatoare te vor determina sa iti cumperi piatra zodiei scorpion.

Cuprins:

  1. Piatra zodiei Scorpion – de ce ai nevoie de un talisman care sa te protejeze?
  2. Piatra norocoasa a scorpionului – ce piatra ti se potriveste cel mai bine?
  3. Piatra semipretioasa pentru scorpion – tipuri de bijuterii pe care le poti purta

 

 1. Piatra zodiei Scorpion – de ce ai nevoie de un talisman care sa te protejeze?

Pietrele norocoase sunt considerate de secole obiecte cu puteri speciale, care aduc diferite beneficii in viata celui care le poarta. Unele pietre te protejeaza impotriva energiilor negative, altele ajuta la reducerea stresului si la echilibrarea emotionala sau sporesc intuitia si te ghideaza in luarea celor mai bune decizii. Important este sa crezi in puterea lor – magia nu este vizibila, insa cu siguranta vei observa schimbari in bine atat in viata personala, cat si in cea profesionala. 

Se spune ca fiecare zodie are o piatra pretioasa care scoate in evidenta doar partile bune ale personalitatii si aduce liniste atunci cand este nevoie. Este important sa cunosti pietrele semipretioase in functie de zodie pentru a te bucura de beneficiile lor. Ai nevoie de un talisman nu doar in momentele mai putin bune, ci in fiecare zi. Stiind ca porti intotdeauna cu tine o piatra norocoasa pentru zodia scorpion iti va fi mult mai usor sa treci cu bine peste orice obstacol si sa gasesti solutii rapide la orice problema. 

Iata cateva motive pentru care ai nevoie de o piatra specifica zodiei tale:

  • Amplificarea intuitiei – scorpionii sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a observa si analiza oamenii din jur, iar o piatra norocoasa poate amplifica aceasta intuitie, mai ales in momentul unor decizii importante,
  • Dezvoltare personala – scorpionul este de multe ori asociat cu simbolul renasterii si al regenerarii, iar o piatra pretioasa poate sprijini procesul de dezvoltare personala,
  • Protectie – persoanele din aceasta zodie se regasesc de multe ori in situatii intense din punct de vedere emotional, iar pietrele ajuta la gestionarea mai buna a emotiilor,
  • Claritate in relatii – desi sunt loiali, scorpionii pot fi si gelosi si posesivi, iar un talisman norocos ajuta la claritate si la sustinerea unor relatii sanatoase.

 

 2. Piatra norocoasa a scorpionului – ce piatra ti se potriveste cel mai bine? 

Piatra norocoasa a scorpionului este opalul, o piatra spectaculoasa ce atrage atentia prin jocul de lumini si de culori (verde, roz, portocaliu, galben, albastru, etc.). Fiecare piatra de opal este unica si fermecatoare in felul ei. 

Piatra zodiei scorpion - opal, femeie, maini

Opalul aduce protectie si echilibru emotional, exact de ce are nevoie un scorpion. In acelasi timp, opalul creste increderea in sine a persoanei care poarta aceasta piatra. Proprietatile sale vindecatoare ajuta la reducerea anxietatii si a stresului si la inducerea unei stari de armonie. Daca esti o persoana creativa, opalul iti va aduce si mai multe beneficii. Se crede ca purtarea unei astfel de pietre ajuta la stimularea creativitatii si la generarea de idei cat mai inovatoare. Iar daca esti intr-o calatorie de cunoastere profunda a sinelui, opalul te va ghida din punct de vedere spiritual si emotional.

Exemple de alte pietre care iti aduc beneficii

Exista si alte pietre pretioase considerate norocoase si benefice pentru nativii din zodia scorpionului. Daca nu esti mare fan al opalului sau vrei sa atragi alte lucruri in viata ta, poti opta pentru orice alt talisman din lista de mai jos:

Topaz

Piatra zodiei scorpion - topaz transparent

Topazul se regaseste intr-o varietate mare de culori, de la albastru, la roz, galben, maro sau chiar incolor, folosit de multe ori ca inlocuitor pentru diamante in cadrul bijuteriilor. Se spune despre topaz ca ajuta la echilibrarea starilor emotionale, la imbunatatirea concentrarii si a claritatii mentale si la mentinerea sanatatii. Daca in ultimul timp te-ai confruntat cu multe probleme de sanatate si ai nevoie de un talisman care sa te protejeze in acest sens, poti opta pentru topaz.

Citrin

Piatra zodiei scorpion - citrin

Citrinul este o piatra pretioasa galben-aurie, despre care se spune ca are efect de protectie impotriva energiilor negative. Piatra de citrin este asociata de multe ori cu energia pozitiva, cu prosperitatea si abundenta. Poate fi talismanul care iti ofera mai multa energie, optimism si vitalitate. Daca esti intr-o perioada a vietii in care pui accent pe dezvoltarea personala, ar fi bine sa porti citrinul cu tine mereu pentru a te readuce cu picioarele pe pamant din cand in cand – se stie prea bine ca uneori, scorpionii pot fi niste visatori.

Sodalit

Piatra zodiei scorpion - sodalit

Sodalitul este recunoscut pentru nuantele sale de albastru intens, cu modele unice, spectaculoase, sub forma de ochi de pisica. Daca rotesti o astfel de piatra in lumina, vei vedea cum apar pe suprafata pietrei niste linii subtiri, iar sodalitul se transforma intr-un gratios ochi de pisica. Asociat cu claritatea mentala si intuitia, aceasta piatra pretioasa aduce scorpionului o gandire mult mai logica si rationala. Daca ai probleme cu comunicarea in cuplu, o piatra de sodalit te poate ajuta sa te exprimi deschis si sincer, iar acest lucru contribuie la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Ametist

2. Piatra zodiei scorpion - ametist

Ametistul este o piatra de culoare violeta, care variaza de la nuante deschise, de lavanda, pana la nuante intense de purpuriu. Piatra de ametist este asociata de cu linistea si claritatea mentala, fiind recomandata mai ales in situatiile de stres si anxietate – se spune ca imbunatateste calitatea somnului. Ametistul intareste sentimentul de intuitie si conectarea spirituala. Deci daca vrei sa pleci intr-o calatorie de regasire interioara, vei avea nevoie de o astfel de piatra pentru a te ghida.

Agat

2. Piatra zodiei scorpion - agat

Agatul este o piatra semipretioasa ce se regaseste intr-o varietate mare de culori si nuante interesante. Uneori poate fi opac, alteori translucid, cert este ca atrage atentia prin aspectul sau deosebit. Agatul aduce scorpionului mai mult curaj si incredere in fortele proprii, dar si mai multa protectie si liniste. Exact de ce ai nevoie in momentele agitate din viata ta.

Rubin

2. Piatra zodiei scorpion - rubin

Rubinul este considerat una dintre cele mai valoroase pietre pretioase din lume datorita culorii sale deosebite. Nuantele de rosu, roz sau purpuriu sunt date de prezenta cromului in compozitia pietrei de rubin. Rubinul este asociat cu pasiunea si vitalitatea, doua caracteristici intalnite la zodia scorpionului. Daca porti o astfel de piatra vei atrage energie pozitie, putere, dar si noroc. 

Acvamarin

2. Piatra zodiei scorpion - acvamarin

Acvamarinul este o piatra pretioasa in nuante de albastru-verde sau albastru-azur, care iti aduce un sentiment de liniste greu de descris in cuvinte. Daca stii ca urmeaza o perioada mai dificila si aglomerata in viata ta, poti tine aproape o piatra de acvamarin care reduce stresul si stimuleaza echilibru emotional si armonia. Aceasta piatra mai este asociata cu intelegerea intre oameni – poate fi piatra de care ai nevoie pentru a mai scapa de orgoliu (o caracteristica destul de puternica in cazul scorpionilor).

Unakit

2. Piatra zodiei scorpion - Unakit

Unakitul iese in evidenta prin combinatia unica de culori si texturi. A fost folosita de secole drept piatra care sprijina echilibrul dintre minte, trup si spirit. Scorpionii care poarta aproape o piatra de unakit se bucura de armonie si buna dispozitie. La fel ca acvamarinul, unakitul reduce starile de anxietate si stres si te ajuta sa ai parte de nopti linistite si odihnitoare. 

Obsidian

2. Piatra zodiei scorpion - obsidian

Obsidianul este usor de recunoscut datorita culorii sale predominante de negru si a nuantelor de gri sau maro inchis. Piatra de obsidian aduce scorpionilor multa liniste si un ragaz in perioadele stresante. Este considerat un talisman protector pentru ca respinge energiile negative si le pastreaza in jurul tau doar pe cele pozitive, exact ca o aura. 

Dupa cum poti observa, nu exista o singura piatra pretioasa/semipretioasa specifica pentru zodia scorpionului. In functie de momentul vietii in care te afli si de obiectivele personale sau profesionale pe care le ai, poti alege o piatra care sa atraga norocul, sanatatea, vitalitatea sau linistea. 

 3. Piatra semipretioasa pentru scorpion – tipuri de bijuterii pe care le poti purta 

Purtarea pietrelor pretioase sau semipretioase nu inseamna pastrarea lor in buzunarul pantalonilor sau in geanta, ci mai degraba sub forma de bijuterii pe care le poti integra in diverse tinute. Aceste bijuterii nu au doar un scop magic, ci si unul estetic. O bijuterie cu pietre pretioase poate scoate din anonimat orice tinuta. 

Bijuterii pentru barbati scorpion cu pietre pretioase 

bratari pentru barbati

Barbatii din zodia scorpionului poarta in general bratari cu pietre pretioase. Acestea pot aduce un plus de eleganta si rafinament unui outfit, insa pot fi purtate fara niciun fel de probleme si in tinute casual. Majoritatea bratarilor cu pietre pentru barbati sunt versatile, pot fi purtate zilnic si integrate in toate tipurile de outfit-uri. Daca esti in cautarea unui accesoriu cu pietre specifice zodiei scorpion, te poti orienta catre o bratara. Bineinteles, o astfel de bijuterie poate fi si un cadou inspirat pentru un barbat din aceasta zodie. 

Bijuterii pentru femei scorpion cu pietre pretioase

Femeile scorpion au la indemana mai multe optiuni de a purta pietrele pretioase sub forma de bijuterii. Partea buna este ca poti jongla cu aceste bijuterii in functie de lucrurile pe care vrei sa le atragi intr-un anumit moment in viata ta. Ai nevoie de mai mult noroc? Poti purta o bratara cu rubin. Iti doresti mai multa liniste? Poti opta pentru niste cercei cu unakit sau ametist. 

Iata cateva tipuri de bijuterii cu pietre pretioase pe care le poti purta in orice tip de tinute:

Inele

Piatra zodiei scorpion - inele cu pietre, rochie albastra

Inele cu pietre pretioase sunt bijuterii elegante care atrag atentia oricui. De cele mai multe ori, vorbim de inele cu o singura piatra amplasata central. Poti opta pentru un inel cu o piatra mai mica, discreta, sau pentru un inel masiv, tip statement. Asta nu inseamna ca o piatra mai mare va atrage mai mult noroc sau prosperitate – piatra are aceeasi putere, indiferent de dimensiunea ei. 

Bratari

Piatra zodiei scorpion - bratara cu pietre, tatuaj, inele

Bratarile reprezinta un alt tip popular de bijuterii cu pietre pretioase specifice zodiei scorpion pe care le poti purta zi de zi, fie in tinute casual, fie in tinute elegante. Daca esti mare fana a bratarilor, poti achizitiona mai multe, cu diverse pietre, pe care sa le rotesti in functie de starea pe care o ai sau in functie de outfit-ul pe care il porti.

Coliere

Piatra zodiei scorpion - colier cu pietre, femeie, bluza roz

Colierele cu pietre de sodalit sau ametist pot fi spectaculoase si pot scoate in evidenta orice outfit in culori neutre sau monocrom. Poti achizitiona un astfel de colier sau iti poti confectiona tu unul cu pietrele dorite. In magazinul nostru vei gasi siraguri de pietre, numai bune pentru coliere, dar si accesoriile necesare pentru finalizarea bijuteriilor, cum ar fi inchizatori. 

Daca iti doresti o bijuterie mai discreta, poti opta pentru un colier cu un pandantiv cu o piatra de dimensiuni reduse, ce exprima multa eleganta.

Cercei

Piatra zodiei scorpion - cercei cu pietre, fundal roz

Daca de coliere sau inele ne putem lipsi, cerceii sunt de regula accesoriile pe care le purtam in fiecare zi. Alege o pereche de cercei simpli, cu o piatra mica aducatoare de noroc si vei vedea ca lucrurile se vor schimba in viata ta in bine. Iar daca urmeaza sa participi la un eveniment impunator, poti opta pentru o pereche de cercei masivi care vor deveni vedeta tinutei tale.

Brose

Piatra zodiei scorpion - brosa cu piatra

Brosele pot completa perfect o tinuta eleganta – o brosa cu o piatra pretioasa prinsa in pieptul unui palton intr-o culoare neutra poate atrage atentia tuturor. Desi nu mai este atat de in voga ca altadata, brosa ramane una dintre cele mai rafinate bijuterii. 

In concluzie, pietrele pretioase specifice zodiei scorpionului pot atrage in viata ta orice iti doresti, de la abundenta, la iubire si echilibru. Pietrele semipretioase au aceasta putere de a te ghida, de a te motiva si de a-ti aduce liniste si noroc atunci cand e nevoie, asa ca, nu ezita sa le lasi sa intre in viata ta si sa le porti zi de zi, sub diverse forme.

 

Surse foto: magazinuldepietre.ro, unsplash.com, pexels.com, freepik.com 



WhatsApp Chat WhatsApp Chat