Pietre semipretioase in functie de zodie - Cum faci alegerea potrivita

Pietre semipretioase in functie de zodie - Cum faci alegerea potrivita

Fie ca doresti sa le achizitionezi pentru tine, fie drept cadou pentru cineva drag, bijuteriile cu pietre semipretioase reprezinta o alegere eleganta si purtatoare de noroc. Pentru ca acestea sa aiba efectul dorit pentru persoana care le poarta, trebuie sa fie alese cu grija, in functie de cateva criterii.

Unul dintre ele poate fi semnul zodiacal. Astrologia si calitatile pietrelor au o legatura puternica, in opinia celor care cred in puterea acestor obiecte speciale.

In continuare, vei afla cum sa le alegi pe cele potrivite pentru fiecare zodie in parte.

Cuprins

  1. Rolul pietrelor semipretioase si cum sa le purifici
  2. Alegerea pietrelor semipretioase in functie de zodie

2. Rolul pietrelor semipretioase si cum sa le purifici

Cei care vor sa stie mai multe despre proprietatile acestor materiale trebuie sa afle ca multe persoane sunt increzatoare in capacitatile lor de a le influenta bunastarea.

Fiecarei zodii ii corespunde o serie de pietre ce ii pot armoniza energiile interne si pot indeparta fortele negative. Se spune ca daca alegi variantele potrivite fiecarui semn in parte, aceste obiecte ornamentale te vor ajuta sa ai o dispozitie buna si o odihna de calitate, sa fii relaxat si increzator in fortele proprii.De asemenea, sprijina regasirea echilibrului in organism.

Pentru ca ele sa functioneze acum cum iti doresti, cei ce cred in puterile lor recomanda ca pietrele sa fie purificate inainte de a fi purtate. Printre metode se numara pozitionarea lor in bataia razelor soarelui sau ale lunii sau in apropierea unei plante. 

sfere

2. Alegerea pietrelor semipretioase in functie de zodie

Daca vrei sa alegi o bijuterie realizata din pietre pretioase pentru tine sau pentru o persoana apropiata, iata o serie de sugestii pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Pentru nativii aestei zodii, cele mai potrivite sunt cele de culoare rosie, corespunzatoare planetei Marte, care domina acest semn. Rubinul le va aduce prosperitate si pasiune, coralul ii va proteja, piatra de jasp rosu le va oferi curaj. Carneolul va indeparta energiile negative din jurul persoanelor nascute in zodia berbecului.

Taur

Este ideal ca cei aflati sub acest semn sa poarte bijuterii de culoare verde sau roz. Se considera ca smaraldul este aducator de succes si belsug. Jadul verde se caracterizeaza printr-o eleganta deosebita, potenteaza energiile pozitive din jurul persoanei care il poarta si este responsabil pentru abundenta spirituala.

Gemeni

Nativii acestui semn astrologic beneficiaza de pe urma topazului. Acesta este prin excelenta piatra purtatoare de noroc pentru cei din nascuti in zodia Gemenilor. Ea ii va inzestra cu intelepciune curaj si ii va inconjura cu o dispozitie pozitiva.

Rac

Piatra simbolica celor din zodia racului este perla, care aduce echilibru si elimina energiile toxice. Cei care poarta bijuterii decorate cu aceasta piatra vor avea parte de liniste si implinire pe plan emotional.

Leu

Cei nascuti sub zodia leului au de beneficiat de pe urma pietrelor de culoare oranj, auriu sau galben. Ochiul de tigru, piatra soarelui, granatul, carneolul se numara printre optiunile care le vor aduce acestora prosperitate si fericire.

Fecioara

Datorita delicatetei celor din zodia fecioarei, este indicat sa poarte safir, care simbolizeaza adevarul si finetea. Efectele sale calmante vor reduce nelinistea si vor contribui la construirea unei existente echilibrate. Ametistul ii va ajuta pe nativi sa aiba o atitudine detasata si sa-si duca planurile la bun sfarsit.

Balanta

Pentru cei din aceasta zodie, cuartul este extrem de benefic in ceea ce priveste reducerea stresului si punerea in valoarea a talentelor. De asemenea, turmalina va fi o sursa de intamplari pozitive in viata celor care poarta aceasta piatra.

Scorpion

Rubinul va darui celor aflati sub semnul scorpionului curaj si putere de concentrare. Carneolul ii va ajuta sa fie optimisti si plini de viata, iar jaspul rosu le va dezvolta initiativa.

Sagetator

Cu ajutorul turcoazului, segetatorii vor fi mai echilibrati din punct de vedere emotional si vor putea depasi momentele dificile in viata. Piatra de azurit este responsabila pentru dezvoltarea capacitatilor de expresie.

Capricorn

Onixul negru reprezinta una dintre cele mai benefice alegeri pentru Capricorni. Datorita ei, acestia se vor odihni mai bine, iar energiile negative din jurul lor fi indepartate.

Varsator

Nativii acestei zodii sunt cunoscuti pentru creativitatea si originalitatea lor. De aceea, safirul ii va ajuta sa se concentreze mai bine si sa-si puna calitatile in slujba unor obiective exacte. Acvamarinul este un adjuvant in ceea ce priveste relaxarea si somnul de calitate.

Pesti

Ametistul ii ajuta pe cei din zodia Pestilor sa atraga persoane calme si sa aiba in jurul lor o atmosfera linistita si binefacatoare. In plus, ii ajuta sa indeparteze emotiile distructive si sa-si duca planurile la bun sfarsit.

Asadar, tine cont de aceste reguli atunci cand alegi o bijuterie cu pietre semipretioase, iar efectele se vor face simtite rapid. Sursa foto: unsplash.com, pexels.com, shutterstock.com



WhatsApp Chat WhatsApp Chat