Piatra Capricornului - cea mai norocoasa piatra a zodiei si alte pietre protectoare

Piatra Capricornului - cea mai norocoasa piatra a zodiei si alte pietre protectoare

Astrologia este un domeniu fascinant, iar printre cele mai interesante ramuri ale sale este descoperirea pietrelor norocoase pe care le are fiecare zodie. Cunoasterea pietrelor pretioase si semipretioase care avantajeaza fiecare zodie este un obiectiv care iti ofera o aventura plina de curiozitati satisfacute si de mistere deslusite. Fiecare dintre aceste pietre are o poveste fascinanta in spate, care ii confera semnificatii foarte interesante.

 

In lumea semnelor zodiacale, Capricornul este un semn de Pamant guvernat de planeta Saturn, care este cunoscuta drept planeta invataturii! Astfel, persoanele nascute in perioada care le incadreaza in acest semn zodiacal sunt deosebit de disciplinate si ambitioase sa invete mereu lucruri noi. Capricornii se afla in cautarea de noi metode si cai prin care sa isi atinga obiectivele, fiind caracterizati si de o responsabilitate iesita din comun.

 

Persoanele nascute in perioada 22 decembrie - 20 ianuarie pot sa isi mareasca sansele de atingere a obiectivelor propuse prin purtarea de pietre norocoase ale zodiei Capricorn. Piatra norocoasa poate fi pretioasa sau semipretioasa, iar purtarea sau detinerea sa poate avea un impact benefic asupra starii de spirit a nativului in Capricorn. Afla, in cele ce urmeaza, care sunt cele mai importante pietre pretioase si semipretioase pentru Capricorn.

Cuprins

 

  1. Piatra zodiei Capricorn - pietrele norocoase in functie de decada zodiei 
  2. Alte pietre norocoase si protectoare pentru Capricorn si semnificatiile lor
  3. Piatra norocoasa a Capricornului – beneficiile si importanta detinerii pietrelor pretioase si semipretioase 

1.Piatra zodiei Capricorn - pietrele norocoase in functie de decada zodiei si cea mai norocoasa piatra

Capricornul este considerat unul dintre cele mai interesante semne zodiacale, nativii fiind caracterizati drept persoane enigmatice, in pofida abilitatilor lor de a fi extrem de responsabile si disciplinate. Nascuti intre 22 decembrie si 20 ianuarie, Capricornii au trasaturi distincte si calitati importante, care ii fac sa iasa in evidenta in lumea zodiilor. Capricornii sunt extrem de ambitiosi si determinati, atunci cand vine vorba despre atingerea propriilor obiective. Nativii sunt cunoscuti pentru stabilirea unor teluri inalte si pentru ca sunt mereu dispusi sa faca eforturi masive, in vederea atingerii acestor teluri. Ei nu se dau batuti, in fata greutatilor si sunt mereu gata sa treaca peste orice noua provocare le-ar iesi in cale, in drumul lor spre succes.

In functie de perioada in care s-au nascut, Capricornii au pietre norocoase diferite. Acestea sunt talismane ideale in raport cu personalitatea zodiei. Prima decada este intre 22 decembrie si 2 ianuare. Planeta guvernanta a Capricornului nascut in aceasta perioada este Jupiter. Nativii acestia dau dovada de incredere in sine puternica. Datorita ambitiei si rezilientei lor, Capricornii au tendinta sa isi impuna standarde extrem de ridicate. De multe ori, acestea sunt aplicate si in raport cu cei din jur, astfel ca se poate ajunge la un sentiment constant de exigenta si auto-exigenta. Pe de alta parte, riguriozitatea ii ajuta deseori sa atinga excelenta in majoritatea aspectelor vietii personale. Pietrele norocoase pentru aceasta decada sunt malahitul, agata si serpentinul.

Cea de-a doua decada a Capricornilor este intre 3 ianuarie si 13 ianuarie. Cei care s-au nascut in aceasta perioada se remarca prin loialitate. In zona relatiilor personale, nativii din Capricorn sunt persoane demne de incredere. Ele isi respecta si isi apreciaza prietenii apropiati si partenerii si se arata mereu disponibili, cand vine vorba despre oferirea de sprijin. De asemenea, capricornii din aceasta decada se fac foarte usor placuti de cei din jur, avand un farmec aparte. Pietrele lor norocoase sunt onixul, sardonixul, opalul si calcedonia.

Nativii nascuti intre 14 ianuarie si 20 ianuarie fac parte din cea de-a treia decada. Capricornii acestia sunt guvernati de planeta Soare. In ciuda intentiilor pure pe care le au si a inimii lor bune, Capricornii sunt destul de reticenti cand vine vorba despre exprimarea emotiilor. Ei isi pastreaza sentimentele pentru ei, in general, si pot sa creeze impresia ca sunt distanti sau rezervati, in multe situatii. Cand se simt, insa, in largul lor, incep sa isi arate latura afectuoasa si calda. Talismanele lor trebuie sa le aduca un plus de energie si incredere, asadar sunt potrivite pietre precum turmalina, opalul, granatul si safirul.


piatra zodiei capricorn 1

Asadar, persoanele nascute in zodia Capricorn sunt printre cele mai disciplinate si ambitioase persoane, avand in acelasi timp o inima calda si gata sa ofere loialitate si ajutor celor din jurul lor. In acelasi timp, Capricornii au dificultati in exprimarea emotiilor, iar energiile care ii inconjoara pot sa oscileze. Pentru ca sansele lor la fericire si liniste sa fie imbunatatite, exista mai multe variante de piatra pentru zodia Capricorn care sa ajute.

Pietre norocoase ale Capricornului patronate de Saturn sunt: Azurit, Onix, Hematit, Carneol, Jadeit, Granat, Obsidian, Serpentin si Turmalina.

 

Zodia Capricorn si piatra norocoasa - Granatul  

 

Principala piatra norocoasa a zodiei Capricorn este granatul. Aceasta este o piatra pretioasa din categoria cristalelor si este un simbol important al energiei, pasiunii si succesului. Pentru o zodie caracterizata atat de mult de ambitie si de orientarea catre cariera, granatul poate sa amplifice dorinta, perseverenta si poate sa stimuleze increderea in sine.

 

Granatul este o piatra pentru Capricorn din categoria celor semipretioase. El poate fi de culoare portocalie, verde, rosie sau maro, iar fiecare culoare influenteaza proprietatile pietrelor. Astfel, granatul verde este un simbol pentru compasiune si pentru sanatate, in vreme ce granatul rosu este simbolul pasiunii, puterii si curajului.

granat piatra capricorn

Pe langa granat, exista foarte multe pietre semipretioase in functie de zodie, iar in continuare vei putea descoperi care sunt toate celelalte pietre pretioase si semipretioase pentru Capricorn care aduc norocul acestei zodii.

2.Alte pietre norocoase si protectoare pentru Capricorn si semnificatiile lor

 

In lumea astrologiei, pentru Capricorn piatra pretioasa sau semipretioasa aducatoare de noroc poate fi aleasa din mai multe variante. Fiecare tip de piatra pe care ti-l vom prezenta, este un adjuvant pentru o anumita caracteristica a nativilor din aceasta zodie. La fel ca granatul, si celelalte pietre aduc beneficii importante.

 

Onix - onixul negru este o piatra semipretioasa celebra pentru stabilitatea sa si pentru forta. Simbol al rezilientei si autocontrolului, onixul devine un element indispensabil pentru orice Capricorn, ajutand la dezvoltarea stimei de sine si la depasirea cu deosebita determinare a tuturor obstacolelor. 

onix piatra capricornului

Smarald - o alta piatra norocoasa a zodiei Capricorn este smaraldul, care poate aduce noroc si pentru nativii din zodia Taur. Smaraldul este celebru pentru abilitatea sa de a imbunatati foarte mult relatiile de dragoste. De asemenea, este un simbol al realismului si al alungarii iluziilor desarte. Discurile si sferele din smarald pot sa ajute persoanele din aceasta zodie sa isi pastreze mintea limpede si sa scape de energiile care le pot ataca stima de sine.

samarald piatra capricornului

Chihlimbar - bijuteriile la producerea carora se foloseste piatra semipretioasa chihlimbar sunt considerate a fi norocoase pentru Capricorni deoarece aduc caldura in viata si alinare, in perioadele foarte dificile. 

chihlimbar piatra capricornului

Malachit - asa cum este o piatra norocoasa pentru Taur si Balanta, malachitul este si o piatra pentru zodia Capricorn care are puteri extraordinare. Malachitul este considerat a fi o piatra transformatoare, care ajuta Capricornii sa fie mai relaxati si deschisi la suflet si minte, in relatia cu persoanele apropiate. 

malachit piatra capricornului

Piatra norocoasa malachit este una care le ofera nativilor acestui semn zodiacal capacitatea de a se deschide mai mult din punct de vedere emotional si de a accepta si ierta mai usor persoanele din jurul lor. De culoare verde, malachitul ajuta nativii sa gestioneze mai bine conflictul si sa isi exprime limpede trairile si sentimentele.

 

Ametist - bijuteriile cu ametist sunt unele care ajuta foarte mult si nativii din zodia Fecioara. Ametistul este piatra perfecta pentru persoanele muncitoare, iar dintre Capricorni foarte multi au aceasta calitate. Piatra are proprietati de a relaxa mintea si corpul, fiind deseori considerata a avea proprietati de alungare a insomniilor.

 

Asadar, ametistul ajuta Capricornii sa se relaxeze si sa isi creeze premise optime pentru eforturile necesare in vederea atingerii ambitioaselor obiective pe care si le impun. Piatra este asociata cu cel de-al Treilea Ochi si ajuta la conectarea cu divinitatea si cu intuitia, precum si la refacerea fizica si psihica, dupa efort.

piatra protectoare capricorn

Ochi de tigru - piatra ochi de tigru este o piatra norocoasa care ajuta Capricornul sa isi manifeste succesul. Piatra imbunatateste capacitatea de a vedea lucrurile din perspectiva limpede si obiectiva, lucru esential pentru un analist profund, asa cum este Capricornul. Ochi de tigru este o piatra asociata si cu puterea pe care o are tigrul, dar si cu succesul financiar. Culoarea pietrelor din ochi de tigru poate fi albastra, maro-galbuie sau rosie.

Ochi de tigru pentru capricorn

3. Piatra norocoasa a Capricornului – beneficiile si importanta detinerii pietrelor pretioase si semipretioase

Pietrele norocoase au fost mereu fascinante pentru oameni, mai ales pentru cei pasionati de un domeniu atat de complex si interesant precum astrologia. Pietrele pretioase si semipretioase au fost mereu asociate cu semnificatii si puteri interesante, iar locul lor in domeniul astrologiei este unul cu adevarat special. Fiecare zodie dispune de pietre norocoase si specifice, despre care se crede ca aduc energie pozitiva si protectie si ca amplifica toate calitatile specifice acelui semn zodiacal. Impactul pietrelor se manifesta prin:

 

  • Energii specifice

 

Pietrele norocoase sunt alese, in cazul fiecarei zodii, in functie de energiile lor si de semnificatiile pe care le au. Fiecare zodie are caracteristici unice, iar pietrele asociate cu semnul respectiv pot sa aduca in prim-plan acele calitati. 

 

  • Protectie impotriva energiei negative

 

In astrologie, exista un crez conform caruia fiecare zodie este guvernata de elemente si planete din Univers, care pot sa aiba impact asupra personalitatii si vietii indivizilor. Pietrele norocoase pot sa protejeze nativii contra energiilor negative ale elementelor si planetelor asociate cu zodia lor. 

 

  • Dezvoltare spirituala

 

Despre multe pietre norocoase, pretioase sau semipretioase, se considera ca au puteri spirituale semnificative si ca pot sa ajute la dezvoltarea constiintei si a intelegerii spirituale. Pietrele pot sa stimuleze chakra si pot sa promoveze luciditatea mentala. In cazul nativilor din zodii cu sensibilitate spirituala mare, alegerea pietrelor potrivite poate sa amplifice conexiunea cu lumea spirituala.

 

  • Conexiune imbunatatita cu traditiile si mostenirea culturala

 

Pietrele norocoase pentru zodii au o vasta mostenire culturala si sunt folosite in lumea intreaga, din vremuri stravechi, cu scopuri de protectie, vindecare sau conexiuni spirituale. Alegerea si purtarea unor astfel de pietre norocoase poate sa creeze putin de conexiune chiar si intre generatii multiple de oameni.



  • Conexiune imbunatatita cu identitatea si zodia personale

Purtarea pietrelor pretioase si semipretioase considerate norocoase pentru zodia individului, poate sa aduca o constientizare imbunatatita a calitatilor asociate cu semnul sau zodiacal. Conexiunea poate sa contribuie la consolidarea identitatii personale si la dezvoltarea senzatiei de apartenenta la zodia respectiva.

Pietrele norocoase au, asadar, o importanta foarte mare in lumea astrologiei si ajuta la dezvoltarea personala a celor nascuti in diversele semne zodiacale. Pietrele pot sa aduca un plus de protectie, de energie si de conectare cu propria identitate sau cu elemente culturale stravechi. Fiecare zodie are pietre specifice, care pot sa sprijine nativii in evolutia lor si in gestionarea influentelor planetelor care pot sa le afecteze existenta si energia.

Daca esti Capricorn, poti testa mai multe dintre pietrele protectoare pentru Capricorn, iar Magaziuldepietre.ro iti pune la dispozitie o gama bogata de pietre pretioase si semipretioase care iti pot aduce beneficii remarcabile. Capacitatea de a-ti atinge obiectivele si de a te organiza eficient iti va fi mult imbunatatita, cu ajutorul acestor pietre disponibile in diverse culori si dimensiuni. In plus, bijuteriile cu pietre de acest fel sunt cu adevarat frumoase, iar alese corespunzator pot sa iti aduca o multime de beneficii, precum si o nota de stil in cadrul tinutelor de zi cu zi.

In concluzie, daca esti nascut in zodia Capricorn si vrei sa iti cresti sansele de a avea o viata fericita si plina de succes, alege sa apelezi si tu la o piatra pretioasa pentru Capricorn. Fie ca o porti sau doar o tii acasa, aceasta iti poate imbunatati starea de spirit, inspiratia si deciziile din viata de zi cu zi.

 

Sursa foto: pixabay.com, magazinuldepietre.ro



WhatsApp Chat WhatsApp Chat