Idei de martisoare handmade. Accesoriile pretioase pentru o primavara spectaculoasa

Idei de martisoare handmade. Accesoriile pretioase pentru o primavara spectaculoasa

„Unitatea contrariilor”, asa se poate defini cel mai bine martisorul. Pe data de 1 martie romanii sarbatoresc Martisorul, una dintre festivitatile cele mai dragi doamnelor si domnisoarelor. Unde mai pui ca vesteste sosirea preaiubitei primaveri, iar creativitatea merge mana-n mana cu martisorul, simbolul renasterii si al invingerii binelui intotdeauna. De aceea, te invitam sa cunosti cateva idei de martisoare handmade pe care sa le oferi femeilor dragi din viata ta: fie ea mama, sotie, cea mai buna prietena, sora cea mare sau cea mica, colega de serviciu ori matusa preferata.

CURPINS:

  1. Idei de martisoare handmade - bijuterii pentru iubitoarele de frumos
  2. Idei de martisoare handmade - ce alte lucruri deosebite poti crea

1. Idei de martisoare handmade - bijuterii, pentru iubitoarele de frumos

Un cadou cu adevarat unic si care incarca o doza imensa de energie este un martisor creat de mana. Nu ai nevoie decat de materialele corecte, un pic de indemanare, foarte multa creativitate si determinare. Poti crea diverse accesorii cu pietre semipretioase si nu numai.

Iata idei superbe de martisoare handmade din care te poti inspira pentru a construi bijuterii spectaculoase:

  • bratari cu pietre semipretioase din fire tip cupru sau din fire elastic metalizate care denota eleganta si bun gust. Este foarte important sa stii cum combini in mod corect pietrele pretioase. Ia in vedere caracteristicile interioare ale persoanei care primeste martisorul. Poti sa asortezi puterea misterioasa si puternica a pietrei ochi de tigru (pe care o gasesti in diverse culori) potrivita pentru o fire visatoare care are idei, dar nu reuseste sa-si conecteze gandurile la actiuni cu somptuosul topaz, pentru a accentua imaginatia si creativitatea posesoarei.
  • bratarile tip wrap sunt extrem de versatile si reprezinta o alta idee faina de martisor handmade. Acest gen de bratara poate fi oferita atat mamei, cat si surorii, fiind potrivita inclusiv pentru un barbat. Fiind la inceput de drum, o poti construi dintr-un singur rand sau pana la patru-cinci randuri. Daca preferi sa fie mai voluminoasa, iti recomandam sa mergi pe o singura culoare si, deci, pe o singura piatra semipretioasa precum: safirul, jadul sau binecunoscutul cuart.
  • margelele scurte sau lungi vor fi o adevarata incantare pentru orice doamna sau domnisoara. Pentru un aspect retro, usor vintage, inceaca sa faci margelele cat mai lungi,mai ales daca viitoarea posesoara prefera clasicul si sa adaugi perle de marimi mici sau mijlocii si, din cand in cand, sa inserezi subtil ciucuri de diferite culori.
  • cerceii sunt printre bijuteriile cele mai folosite de sexul frumos. Stii ca ii plac cerceii discreti sau ii prefera pe cei amplii, tip candelabru? Poti folosi margele din lemn tip sfera, banut sau tuburi bombate pentru o personalitate solara si hippie ori pietrele semipretioase cu proprietati inedite. Alegerea iti apartine!

idei martisoare

2. Idei de martisoare handmade - ce alte lucruri deosebite poti crea

Pe langa ideile de martisoare handmade prezentate mai sus, poti construi accesorii spectaculoase, veritabile marisoare de oferit si de pastrat o viata intreaga si sub alte forme:

brose din lut cu uscare la aer pe care le poti picta sau desena manual. Fie ca alegi sa inscriptionezi un mesaj cu subinteles suav persoanei dragi, fie ca preferi sa pictezi brosa in totalitate, cu siguranta acest gen de martisor va fi primit cu entuziasm;

cordeluta batuta cu margele, perle si paiete poate fi un martisor original care nu va fi purtat la gat, mana sau pe haina, ci pe cap, punand chipul frumos al posesoarei in evidenta. Cumpara o cordeluta simpla din catifea si traseaza cu creta sau sapun liniile unde vei coase atent margelutele sau cristalele cu gauri pe margini. Nu te astepta sa iti iasa din prima, deoarece este o activitate extrem de migaloasa care o sa dureze o zi sau doua, dupa indemanarea fiecaruia;

panglica pentru palarie pe care o poti accesoriza sic cu margele colorate sau pene false de paun. Pentru o fashionista convinsa, acest gen de martisor nu doar ca este unic, dar si extrem de apreciat;

bratarile impletite in diferite culori pentru maini sau picioare au revenit in moda si sunt foarte cautate de adolescente, asa ca nu ai cum sa dai gres cu un astfel de martisor;

bijuteriile tip macrame folosite ca breloc pentru chei, semn de carte sau brose in forma de curcubeu ori fluturas.

Sunt atatea idei de martisoare handmade, incat este imposibil sa nu le reproduci, dar mai ales sa bucuri sufletele femeilor care vor primi minunatele bijuterii facute chiar de tine. Un adevarat cadou de suflet!

Sursa foto: Unsplash.com.



WhatsApp Chat WhatsApp Chat