Cristale

Adaugarea cristalului in modelarea unei bijuterii imprima o nota aparte, care transforma si cea mai simpla podoaba intr-o capodopera. Acestea se regasesc in magazinul nostru online intr-o colectie atent selectionata care sa incante si cele mai fine gusturi, prezentandu-se sub forme diferite si culori speciale, fiecare purtand o poveste proprie. De asemenea, varietatea de elemente decorative, accesorii din argint sau aur sunt micile detalii care fac diferenta in realizarea bijuteriilor handmade. 

Cristale semipretioase si accesorii decorative pentru bijuterii handmade

Cristalele naturale, accesoriile din aur sau din alte materiale sunt dedicate confectionarii de bratari, cercei sau integrarii in martisoare personalizate. Bogatia de modele si culori disponibile la preturi avantajoase dau libertatea de a concepe sute de variante de accesorii care pot fi purtate la ocazii elegante sau casual, zi de zi.

 Cristalele decorative se remarca prin rezistenta care asigura bijuteriilor o durata de viata indelungata. Pot fi desprinse si reutilizate fara ca aspectul sau utilitatea sa fie in vreun fel afectate. Materialele de calitate se bucura de manevrare usoara si fara riscuri pentru sanatatea pielii. Pot fi incluse cu succes in bijuterii pentru copii, drept accesorii ornamentale pentru jucarii, precum si pentru a inlocui o piesa lipsa sau deteriorata dintr-o bijuterie mai veche si draga.

Doresti sa dai o tusa personala afacerii tale cu bijuterii handmade? Cauti idei si materiale in scopul unui cadou personalizat care sa-i aminteasca de tine persoanei apropiate? Copilului tau i s-a stricat jucaria preferata si cristalele frumos colorate pot umple golurile? Alege firele din inox, snururi din piele, pietre semipretioase sau margele din materiale diferite (lemn natur si vopsit sau silicon), plus multe altele care iti pun la treaba creativitatea. 

Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

Setați descendent
WhatsApp Chat WhatsApp Chat