Piatra norocoasa pentru Fecioara - ce trebuie sa porti pentru a avea parte de noroc si de sanatate

Piatra norocoasa pentru Fecioara - ce trebuie sa porti pentru a avea parte de noroc si de sanatate

Fiecare zodie are cate un simbol, dar si o piatra norocoasa care are puterea sa o pazeasca de energiile negative si care poate sa-i aduca mai multe beneficii. Piatra norocoasa a Fecioarei este una speciala, ce poate fi purtata in diverse bijuterii, pentru a atrage noroc, dar si pentru sanatate, prosperitate si pentru a obtine multe alte beneficii.

 

Exista mai multe pietre semipretioase asociate cu acest semn zodiacal, insa una este, de departe, cea mai cunoscuta. Culoarea pietrei norocoase a zodiei Fecioara este albastrul senin, care duce putin catre verde si care va fi accesoriul tau cheie, intrucat, pe langa beneficiile miraculoase pe care le ofera, este si o piesa de rezistenta pentru fiecare tinuta a ta. 

 

Asadar, pentru a ne asigura ca afli toate informatiile de care ai nevoie despre pietrele pretioase si semipretioase care corespund zodiei tale, in continuare, in acest articol, iti vom oferi toate informatiile necesare pe care trebuie sa le stii. Mai mult, vom vorbi si despre beneficiile acestor bijuterii, dar si despre motivele pentru care trebuie si tu sa le porti, in viata de zi cu zi.



Cuprins:

  1. Piatra norocoasa pentru Fecioara - care este aceasta si ce semnificatie are?
  2. Piatra norocoasa pentru zodia Fecioara - de ce sunt benefice pietrele pretioase si semipretioase pentru nativii din zodia Fecioara?
  3. Ce piatra se potriveste zodiei Fecioara - ce alte pietre mai pot purta acesti nativi pentru a avea noroc noroc?

 

 1. Piatra norocoasa pentru Fecioara - care este aceasta si ce semnificatie are?

Exista mai multe pietre pretioase si semipretioase care corespund zodiei Fecioara, care au fiecare o multitudine de beneficii si proprietati pentru care trebuie sa le porti. Cu toate acestea, una dintre ele este semnificativa semnului zodiacal, motiv pentru care trebuie sa-i acorzi cea mai mare importanta. Concret, este vorba despre amazonit, care este cunoscut pentru nuantele sale stralucitoare de verde si albastru, ce amintesc de culoarea oceanului sau de culoarea cerului perfect senin. Acesta este purtat adesea sub forma de bijuterii, pentru a atrage norocul, pentru a aduce armonie in viata persoanelor care o poarta, dar si pentru alte avantaje. 

 Amazonit in magazinuldepietre.ro

Mai mult, piatra norocoasa pentru zodia Fecioara vine cu o istorie foarte bogata, fiind descoperita pentru prima data in secolul al XVIII-lea, in Rusia. Numele special i-a fost dat după râul Amazon din America de Sud, spune istoria, datorita asemanarii sale cu nuanta acestui element natural. 

 

De-a lungul timpului, amazonitul a fost utilizat in diverse scopuri, cum ar fi pentru decorarea templelor, dar si a caselor nobililor. Mai mult, se spune că in Egiptul Antic, aceasta piatra era considerata a fi sfanta si era folosita pentru fabricarea amuletelor, dar si a altor obiecte de cult, care protejau impotriva energiilor negative, proprietate care este valabila si in ziua de astazi. 

 

Nu doar beneficiile au facut-o sa fie atat de speciala, ci si culoarea perfecta, distinctiva de toate celelate, fiind un amestec de verde si albastru, care are insa si o stralucire aparte, discreta. Aceasta nuanta este relativ unica, motiv pentru care toate persoanele care aleg sa o poarte vor fi si ele puse in centrul atentiei si vor avea parte de o energie speciala.

 

Pentru Fecioare, aceasta piatra reprezentativa trebuie sa fie purtata zi de zi, fara exceptie, intrucat poate fi o adevarata „avere” pentru cel care alege sa o integreze in viata sa permanent. 



Amazonitul este o piatra semipretioasa cu o semnificatie speciala, dupa cum spuneam deja anterior. De-a lungul timpului, aceasta a fost considerata a fi o piatra care are efect de protectie, de vindecare, dar, nu in ultimul timp, si de intelepciune. Asadar, daca in capitolul anterior am vorbit despre ce piatra se potriveste zodiei Fecioara, acum iti vom dezvalui pe larg toate semnificatiile ascunse ce stau in spatele amazonitului, pe care nu le stiai pana acum. 

 

In primul rand, amazonitul este una dintre cele mai puternice pietre semipretioase, care ofera o protectie aparte impotriva energiilor negative si a influentelor exterioare nepotrivite. 

 

De asemenea, amazonitul ajuta si la echilibrarea emotiilor negative, dar si la reducerea stresului si a anxietatii. Acest lucru poate fi extrem de important in special pentru persoanele care se confrunta cu presiuni venite din lumea cotidiana sau care au multe griji zilnice pe cap, astfel incat au nevoie de un ajutor extern, pentru a-si mentine starea mentala si emotionala in echilibru.

 

Mai mult, trebuie sa stii ca aceasta piatra pretioasa a zodiei Fecioara mai este cunoscuta si pentru abilitatea sa de a imbunatati creativitatea si de a spori increderea persoanei care o poarta. Se mai spune si ca ea poate ajuta oamenii sa ia anumite decizii importante, atunci cand se afla intr-o situatie de cumpana si nu-si gasesc echilibrul, dar poate fi extrem de valoroasa si cand vine vorba de castigarea anumitor avantaje, legate de cariera si de succesul financiar.

 

Amazonitul mai este considerat din cele mai vechi timpuri si ca fiind piatra cu efecte de vindecare si regenerare. Se crede ca aceasta poate ajuta la imbunatatirea sanatatii sistemului nervos, dar poate avea un impact pozitiv si asupra tiroidei. De asemenea, mai este cunoscut faptul ca amazonitul poate ajuta si la vindecare anumitor rani, dar si la reducerea durerii, in cazul unor afectiuni ale corpului.

 

Nu in ultimul rand, aceasta piatra pretioasa asociata cu zodia Fecioarei este adesea identificata cu intelepciunea si cu spiritualitatea. Concret, ea este cunoscuta pentru ca poate ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice si la imbunatatirea conexiunii cu latura spirituala.

 

Asadar, amazonitul este o piatra semipretioasa cu o semnificatie aparte, dar si cu foarte multe beneficii pentru persoanele care aleg sa o poarte. Inca din cele mai vechi timpuri pietrele pretioase au fost utilizate pentru puterile lor unice si pentru capacitatile de vindecare si alungarea energiilor negative, lucru care a ramas valabil pana in ziua de astazi. Pe langa frumusetea unica pe care o ofera, amazonitul iti poate schimba radical starea de spirit si deciziile pe care le iei, avand unele caracteristici definitorii. 



2. Piatra norocoasa pentru zodia Fecioara - de ce sunt benefice pietrele pretioase si semipretioase pentru nativii din zodia Fecioara? 

In general, pietrele pretioase si semipretioase au extrem de multe beneficii, iar ca acestea sa fie si mai utile si mai reprezentative pentru fiecare persoana in parte, s-au impartit dupa semnele zodiacale. Despre piatra zodiei Fecioara, dar si despre proprietatile minunate ale acesteia ai aflat deja mai sus, insa mai sunt si altele lucruri de care va beneficia acest semn zodiacal, daca va purta asemenea bijuterii zilnic pe corp. Mai mult, mai exista si alte pietre pentru care Fecioarele pot opta oricand, insa despre aceste lucruri vom vorbi in capitolul urmator. In cele ce urmeaza, ne vom concentra pe cele mai importante avantaje pe care pietrele semipretioase, dar si cele pretioase le aduc in viata acestui nativ.

 

Oamenii nascuti in zodia Fecioarei sunt cunoscuti adesea pentru abilitatea lor de a fi mult prea perfectionisti in cea mai mare parte a timpului, ceea ce ii face sa fie expusi la stres si anxietate. Pietrele pretioase si semipretioase pot preveni, dar pot si proteja persoana care le poarta, de energiile negative, dupa cum iti spuneam deja anterior. In acest fel, poti avea zilnic o stare buna si o energie pozitiva, care sa-i determine pe cei din jurul tau sa se apropie din ce in ce mai mult de tine. 

 

De asemenea, nativii care se afla sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a gandi logic si de a analiza situatiile in care se afla in profunzime, prentru a se asigura ca ajung in acest fel la cea mai buna decizie. Pietrele precum lapis lazuli sau turmalina neagra ii pot ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare si le poate face lumina printre ganduri, ajutandu-i in acest fel sa ia decizii mult mai bune si sa ramana focusati pe lucrurile cele mai importante din viata lor. 

 

Mai mult, Fecioarele sunt uneori vazute ca fiind preocupate de detalii si de faptele concrete, iar acest lucru le poate reduce creativitatea si le poate face sa se ghideze dupa niste criterii prestabilite. Unele pietre, precum este citrinul, pot ajuta la stimularea creativitatii si a imaginatiei, ajutandu-i pe acesti nativi, in acest fel, sa-si dezvolte latura artistica si sa gasească diverse solutii la probleme, nu unele prestabilite. 

 

Chiar daca am evidentiat deja acest lucru anterior, trebuie readus in discutie faptul ca starea de sanatate va avea doar de castigat, prin intermediul acestor pietre pretioase. De exemplu, nativii din zodia Fecioara sunt adesea preocupati de sanatatea lor si cauta mereu sa mentina un stil de viata cat mai sanatos si mai echilibrat. In acest sens, exista o gama variata de pietre pretioase si semipretioase care te pot ajuta daca esti in zodia Fecioara si nu-ti doresti sa fii acaparat de anumite afectiuni.

 

Asadar, dupa cum ai putut vedea, pietrele pretioase si semipretioase pot aduce multe beneficii pentru nativii din zodia Fecioara, dar nu numai, ajutandu-i sa-si mentina echilibrul emotional, sa-si imbunatatească concentrarea si claritatea in idei si decizii, sa-si stimuleze creativitatea si sa-si mentina starea de sanatate cat mai echilibrata. Este important sa gasesti pietrele care sunt potrivite pentru tine si sa le porti in viata de zi cu zi, intrucat doar asa vei beneficia de proprietatile lor.

Pietre pentru zodia Fecioara

 3. Ce piatra se potriveste zodiei Fecioara - ce alte pietre mai pot purta acesti nativi pentru a avea noroc? 

Pe langa amazonit, mai exista si alte pietre noroscoase pentru Fecioara, care, la randul lor, vin la pachet cu numeroase beneficii si proprietati. Fiecare dintre ele au o frumusete aparte, iar tie nu-ti ramane de facut decat sa o alegi pe cea care se pliaza cel mai mult starilor tale interioare si persoanlitatii tale.

 

Asadar, putem vorbi, in primul rand, despre lapis lazuli, care este o piatra semipretioasa asociata cu o minte cat mai limpede, cu o buna intuitie, dar si cu multa intelepciune. Ea poate ajuta nativii din zodia Fecioara sa se concentreze mai bine, dar si sa ia decizii mai bune, cand sunt pusi in anumite situatii limita. 


lapis lazuli pentru zodia fecioara

Jaspul trebuie si el sa fie integrat in aceasta categorie, fiind o piatra semipretioasa care este asociata cu protectia si echilibrul emotional. Ea va ajuta persoanele care sunt sub zodia Fecioarei sa-si mentina calmul si sa-si regasească echilibrul interior, in momentele dificile si in momentle in care simt ca nu mai pot. Jaspul poate fi purtat si ca talisman de protectie impotriva energiilor negative si poate ajuta chiar si la imbunatatirea generala a starii de sanatate.

jasp pentru zodia fecioara

Safirul este o alta piatra pretioasa emblematica pentru Fecioare, care este asociata cu intelepciunea si cu protectia spirituala. Acesta poate ajuta nativii din  aceasta zodie sa se conecteze mai bine cu propria energie spirituala si sa-si dezvolte latura intuitiva, in cazul in care le lipseste. Safirul este, de asemenea, la fel ca si lapis lazuli, cunoscut pentru proprietatile sale de vindecare si tratare ale anumitor probleme, pentru persoanele care se confrunta cu afectiuni la tiroida sau au probleme cu sistemul nervos.

Safir si Rubin zodia fecioara

Ametistul este o piatra pretioasa asociata cu starea de calm, dar si cu echilibrul emotional. Ea poate ajuta toate persoanele care se afla sub acest semn zodiacal sa-si reduca nivelul de stres zilnic si sa-si regaseasca linistea interioara. Si acesta este bun pentru tratarea anumitor afectiuni, cum ar fi insomniile sau migrenele.

ametist zodia fecioara

Mai mult, trebuie sa aducem in discutie si carneolul, care este o piatra semipretioasa ce este asociata cu curajul si cu increderea in sine. Ea este folositoare pentru persoanele care vor sa-si depaseasca fricile si sa infrunte provocarile zilnice si problemele cu mai multa incredere. Carneolul este bun atunci cand te confrunti cu anumite simptome neplacute la nivel digestiv sau pentru combaterea infectiilor urinare.

Carneol zodia fecioara

Pe lista pietrelor pretioase care caracterizeaza semnul zodiacal al Fecioarei mai este si citrinul, o piatra semipretioasa care este asociata cu prosperitatea si cu succesul financiar. Citrinul este, de asemenea, cunoscut tot pentru tratarea problemelor digestive, dar e bun si pentru a fi folosit in cazul afectiunilor specifice sistemul imunitar.

Citrin zodia fecioara

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa aducem in discutie si onixul, jadul, dar si peridotul. Daca prima piatra semipretioasa este asociata cu protectia si cu echilibrul emotional, cea de-a doua poate ajuta la tratarea unor afectiuni, cum ar fi problemele cu sistemul circulator sau cu sistemul limfatic, iar ultima ii va asigura nativului Fecioara intelepciunea si ii va face ordine in ganduri. Daca te intereseaza acest subiect, mai multe informatii despre pietre semipretioase in functie de zodie poti citi pe blogul nostru.

onix zodia fecioara

jad imperial

peridot

In concluzie, exista mai multe pietre pretioase si semipretioase care pot fi benefice pentru nativii din zodia Fecioara. Fiecare dintre cele mentionate deja anterior are proprietatile sale unice si vine cu diferite avantaje pentru persoana care o poarta. Insa, este esential ca toti cei ce sunt zodia Fecioara sa descopere care sunt pietrele norocoase, pentru a crea accesorii cu ele si pentru a le purta in viata de zi cu zi. Tu ce piatra pretioasa ai ales sa porti?

 

Surse foto: pexels.com, magazinuldepietre.ro



WhatsApp Chat WhatsApp Chat