Piatra norocoasa berbec: Despre pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec, semnificatiile si proprietatile uimitoare ale acestor pietre magice

Piatra norocoasa berbec: Despre pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec, semnificatiile si proprietatile uimitoare ale acestor pietre magice

Pietrele semipretioase au o poveste si o incarcatura aparte, deoarece se afla intr-o puternica conexiune cu natura. Acestea sunt preluate direct din natura inconjuratoare si sunt procesate, de cele mai multe ori, manual. Exista o diversitate de pietre semipretioase ce au diverse combinatii de modele si culori absolut incantatoare. Se pot folosi pentru realizarea bijuteriilor sau pentru decorarea acestora sau, pur si simplu, pot fi folosite pe post de talisman norocos. De-a lungul timpului, au fost utilizate atat pentru ritualuri mistice, de purificare spirituala, cat si pentru decorarea coroanelor si a bijuteriilor regale. 

 

In prezent, fiecare persoana care alege sa poarte pietrele semipretioase care i se potrivesc, in functie de zodie, dar si de preferinte si rezonanta cu acestea, se poate bucura si beneficia de aceleasi proprietati magice pe care le ofera celebrele pietre semipretioase. 

Asadar, daca te numeri printre nativii zodiei berbec, vei putea afla, in acest articol, ce pietre semipretioase ti se potrivesc si sunt aducatoare de noroc si prosperitate pentru tine. De asemenea, vei descoperi care sunt semnificatiile si proprietatile nemaipomenite ale acestor pietre magice si in ce contexte le poti purta pentru sporirea norocului.




Cuprins:

 

  1. Pietrele norocoase pentru berbec - Ce sunt si cum functioneaza?
  2. Pietrele semipretioase pentru berbec - Care sunt pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec si care sunt semnificatiile si proprietatile acestora?




 1. Pietrele norocoase pentru berbec - Ce sunt si cum functioneaza?

1. Pietrele semipretioase pentru berbec - Ce sunt si cum functioneaza_Pietre semipretioase pentru zodia berbec

Pietrele semipretioase au un farmec aparte, ce se datoreaza aspectului lor impresionant. De asemenea, pietrele semipretioase sunt disponibile intr-o varietate de culori, modele, forme si dimensiuni, potrivite pentru fiecare semn zodiacal. 

 

Cu toate acestea, te-ai intrebat cum sunt confectionate aceste pietre semipretioase magice, cu numeroase proprietati benefice pentru corp, minte si spirit? Daca ti-am starnit curiozitatea, este necesar sa stii ca orice piatra semipretioasa este un mineral, care se extrage din mare sau din pamant si se proceseaza prin intermediul taierii si al rafinarii, cu scopul de a crea bijuterii sau diverse accesorii. Acestea sunt foarte apreciate pentru aspectul lor special si iesit din comun. Pe langa accesorii, acestea se pot gasi si sub forma unei simple pietre ce reprezinta un talisman norocos daca este purtat, in permanenta, oriunde te-ai afla. Cu cat este mai reprezentativa o piatra semipretioasa pentru zodia ta, cu atat mai mult, te vei putea bucura de beneficiile si proprietatile pe care aceasta le ofera.

 

Datorita conexiunii cu natura, din care sunt extrase, au o incarcatura energetica foarte intensa. Se afla printre cele mai valoroase daruri pe care ni le ofera Pamantul si, de aceea, se afla intr-o stransa legatura cu fiecare purtator. Au capacitatea de a se armoniza cu energia si personalitatea fiecarei persoane si de a amplifica toate aceste trasaturi, din toate punctele de vedere. Prin urmare, daca si tu iti doresti sa iti exprimi personalitatea si unicitatea poti face acest lucru, chiar prin intermediul purtarii pietrelor norocoase pentru zodia berbec.

 

Asadar, acum este timpul sa descoperi care sunt pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec, care sunt proprietatile si semnificatiile celor mai populare si incantatoare pietre potrivite pentru zodia ta.




 2. Pietrele semipretioase pentru berbec - Care sunt pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec si care sunt semnificatiile si proprietatile acestora? 


2. Pietrele norocoase pentru berbec - Care sunt pietrele norocoase semipretioase ale zodiei berbec si care sunt semnificatiile si proprietatile acestora_femeie cu pietre semipretioase, carti de tarot

Zodia Berbec este primul semn al zodiacului. Este un semn de foc si se caracterizeaza prin curaj, energie, actiune, entuziasm, dar si un deschizator de drumuri. Astrologii considera ca acest semn zodiacal actioneaza sub impulsul momentului si demareaza numeroase actiuni, datorita energiei de care debordeaza. De aceea, de cele mai multe ori, pentru zodia berbec, sunt foarte potrivite pietrele semipretioase ce au nuante de rosu sau portocaliu, rosul fiind culoarea reprezentativa a actiunii. Pe langa acestea, iti vom prezenta si alte variante de pietre semipretioase, ce se gasesc si in alte culori care, bineinteles, sunt foarte norocoase pentru zodia berbec.

 

In continuarea articolului, vei afla mai multe detalii interesante despre semnificatiile si proprietatile pietrelor semipretioase care sunt foarte norocoase si benefice pentru zodia berbec.



Acvamarinul


2.1. Acvamarinul_Piatra norocoasa pentru zodia berbec, acvamarin


Atunci cand iti doresti sa porti un accesoriu ce te va face sa debordezi de eleganta, rafinament si bun-gust, iti recomandam ca acesta sa contina o piatra semipretioasa, precum acvamarinul cu aspect clar sau opac, fatetat sau rotunjit, in functie de preferintele tale. Il poti gasi in urmatoarele variante de culori si nuante:

 

  • Bleu pal - ce poate parea chiar alb;

 

  • Bleu intens - pentru a crea si mai mult impact; 

 

  • Bleu - cu nuante galbene.



Este o piatra semipretioasa linistitoare, racoritoare si poate sa stimuleze o comunicare clara, influentand chakrele din zona gatului si a inimii. Asadar, pentru zodia ta, berbec, care este o zodie temperamentala si foarte energica, vei reusi cu ajutorul acestei pietre semipretioase sa-ti canalizezi si sa-ti dozezi energia mult mai bine.

 

Denumirea sa provine din limba latina, “aqua marin”, si inseamna “apa marii”. Este un cristal ce are un puternic efect calmant, sustinand fluxul vietii.


acvamrinul piatra pentru zodia berbec

Se recomanda utilizarea sa in cazul in care iti doresti urmatoarele lucruri:

 

  • Atunci cand iti doresti sa dobandesti o constiinta superioara si o perspectiva mai clara asupra evenimentelor din jurul tau;

 

  • Cand intampini schimbari majore in viata ta si vrei sa le abordezi intr-o maniera pozitiva.



Proprietatile acestei pietre semipretioase sunt:

 

  • Are capacitatea de a indeparta stresul si frica, contribuind la instalarea unei stari de liniste si pace;

 

  • Un alt aspect interesant este ca are un rol protector in cazul expunerii tale in fata vibratiilor negative sau obiceiurilor comportamentale nedorite;

 

  • Mai mult decat atat, contribuie la regenerarea, dar si la intinerirea corpului, mintii si spiritului. 

 

  • La nivel mental, acest cristal te poate ajuta sa filtrezi, in mod corect, toate informatiile, ajutandu-te sa iti clarifici diverse nelamuriri sau neintelesuri. Indeparteaza starea de confuzie si imbunatateste capacitatea intelectuala.

 

  • Te va ajuta sa iei cele mai bune decizii si sa finalizezi diverse lucruri pe care nu ai avut curajul sa le duci pana la capat;

 

  • Din punct de vedere al planului spiritual, va contribui la dezvoltarea intuitiei si a clarviziunii, fiind o piatra foarte potrivita pentru mai multe practici de meditatie pe care le poti incerca si tu.



Printre cele mai importante semnificatii ale acvamarinului se regasesc urmatoarele:

 

  • Este o buna unealta ce ajuta la vindecarea intregului organism, prin intermediul cristalelor - acest lucru se datoreaza vibratiilor sau frecventelor energetice foarte inalte, ce se raporteaza la fluxul optim al vietii;

 

  • Activeaza chakra inimii - adica centrul energetic ce este asociat cu bunatatea, compasiunea si iubirea;

 

  • Stimuleaza chakra gatului - ajuta la vindecare fizica si contribuie la imbunatatirea imunitatii.



Asadar, acvamarinul este un cristal ce aduce multa prosperitate, liniste, stare de claritate, energie pozitiva, incadrandu-se printre principalele pietre norocoase semipretioase pentru zodia berbec.




Aventurinul


2.2. Aventurinul_Piatra norocoasa pentru zodia berbec, aventurin, culoare verde


O alta piatra norocoasa semipretioasa pentru zodia berbec este aventurinul sau “piatra prosperitatii”, asa cum o mai denumesc specialistii. Este o piatra semipretioasa stralucitoare, care te va evidentia oriunde vei alege sa o porti. La Magazinul de Pietre ai garantia ca vei gasi pietrele semipretioase potrivite pentru tine si zodia ta, care iti vor oferi numeroase beneficii. 

 

Acesta se poate gasi intr-o varietate mare de culori, cum ar fi:

 

  • Verde;
  • Albastru;
  • Portocaliu;
  • Alb-bleu;
  • Bleu-verzui;
  • Rosu sau maroniu.

2.2. Aventurinul_Piatra norocoasa zodia berbec, aventurin, culoare albastru

Printre cele mai importante proprietati si beneficicii pe care le ofera aceasta piatra semipretioasa nativilor din zodia berbec sunt urmatoarele:

 

  • Are proprietati vindecatoare - cum ar fi stimularea vindecarii la nivel muscular, dar si al sistemului osos;

 

  • Inlatura migrenele si durerile de cap, induce somnul, scade inflamatiile si febra;

 

  • Mentine o presiune cat mai echilibrata atat la nivelul vaselor de sange, cat si al colesterolului;

 

  • Este o piatra a sperantei si a norocului;

 

  • Te poate proteja impotriva energiilor negative care exista in jurul tau;

 

  • Stimuleaza - creativitatea, perceptia, motivatia, curajul, spiritul si calitatile de lider, actiunea, imaginatia si spiritul de independenta;

 

  • Confera - echilibru, inspiratie, pace, prosperitate, succes si noroc, din punct de vedere financiar;

 

  • Scade - anxietatea, depresia, frica si este un bun scut energetic, deoarece absoarbe energia negativa.



Descopera colectia noastra de pietre semipretioase de la Magazinul cu Pietre si alege-le pe cele cu care simti ca ai cea mai puternica rezonanta si conexiune atat pe plan spiritual, cat si pe plan fizic




Agatul

2.3. Agatul_Pietre norocoase berbec, agat indian sfere

O alta piatra semipretioasa care aduce noroc si prosperitate nativilor din zodia berbec este agatul, ce este o piatra care face parte din familia Cuarturilor. Structura sa este sticloasa, fiind disponibila in diverse culori si cristalizari. In unele cazuri, daca acestea sunt incolore, se pot colora artificial pentru a deveni mult mai interesante din punct de vedere vizual. Cu toate acestea, isi va pastra proprietatile principale ale cristalului.

2.3. Agatul_Pietre semipretioase pentru zodia berbec, agat mov


Culori in care se poate gasi:

 

  • Cenusiu;
  • Albastru;
  • Verde;
  • Roz;
  • Mov;
  • Transparent sau alb;
  • Frecvent, se poate gasi si colorat artificial.



2.3. Agatul_Pietre semipretioase zodia berbec, agat galbui



Proprietatile sale principale sunt:

 

  • De-a lungul istoriei, era purtat ca talisman norocos, ce contribuie la o buna stare de sanatate, prosperitate si longevitate;

 

  • Sunt recunoscute pentru inducerea stabilitatii si sigurantei;

 

  • Este un cristal ce sustine si contribuie la atingerea scopurilor, cu succes;

 

  • Este recunoscut pentru proprietatile vindecatoare, ce se datoreaza continutului de dioxid de silciu, acesta fiind un mineral care se regaseste si in corpul uman;

 

  • De asemenea, pe parte spirituala, contribuie la regasirea echilibrului, eliminand ingrijorarile si temerile.



Agatul este o piatra semipretioasa absolut deosebita, datorita aspectului sau, dar si al numeroaselor proprietati benefice atat pentru nativii din zodia berbec, cat si pentru nativii altor zodii.


2.3. Agatul_Zodia berbec pietre semipretioase, agat dantela caramiziu

Carneolul 


2.4. Carneolul_Pietre norocoase pentru zodia berbec, carneol

O alta piatra norocoasa semipretioasa pentru zodia berbec este carneolul, care poate avea culorile: rosu, portocaliu, maro sau roz. Stimuleaza chakra plexului solar, fiind foarte potrivita pentru a-ti spori curajul, vitalitatea, increderea in propria persoana, dar si pasiunea.

 

Este recunoscuta pentru proprietatile sale, precum: 

 

  • Vindecarea organismului; 

 

  • Regasirea si restabilirea starilor de armonie si pace;

 

  • Sustinerea curajului si imbunatatirea performantelor;

 

  • Vitalizarea corpului fizic, cresterea motivatiei si deschiderea inimii.



Acum este momentul sa descoperi si sa alegi produsele pe care le-am pregatit special pentru tine, la Magazinul de Pietre!




Topazul



2.5. Topazul_Berbec pietre norocoase, topaz alb, sfere fatetate


Aceasta piatra este foarte potrivita pentru persoanele sensibile, ce ofera echilibru interior, dar si noroc. Topazul se gaseste in numeroase culori, insa, in mod special, albastru, galben si alb. 

 

Proprietatile sale sunt incantatoare:

 

  • Imbunatateste relatiile si atrage iubirea - este foarte potrivita pentru a atrage o persoana potrivita in viata ta;

 

  • Este recunoscuta ca fiind piatra norocului - ideala pentru a atrage reusitele in afaceri;

 

  • Imbunatateste starea de spirit si alunga oboseala si depresia;

 

  • Stimuleaza papilele gustative;

 

  • Stimuleaza inspiratia, creativitatea, cat si claritatea mentala.



Prin urmare, si tu poti beneficia de aceste proprietati minunate pe care le ofera aceasta piatra magica, perfecta pentru zodia berbec.




Jaspul


2.6. Jaspul_Zodia berbec piatra norocoase, jasp

Jaspul este o piatra semipretioasa ce are in compozitia sa compusi ai Fierului. De obicei, este rosu, verde, galben sau opac. Din punct de vedere istoric, evreii considera ca este una dintre pietrele de baza ale Ierusalimului. 




Este un talisman norocos pentru zodia berbec si este foarte potrivit pentru toate chakrele. Proprietatile sale sunt:

 

  • Imbunatateste destinul;

 

  • Aduce succes in afaceri, bucurie, optimism, incredere, curaj, progres si protectie;

 

  • De asemenea, aduce mult noroc si prosperitate financiara;

 

  • Stimuleaza activitatea cerebrala si mentinerea unei atitudini optimiste;

 

  • Intareste sistemul imunitar;

 

  • Protejeaza impotriva energiilor negative si a pericolelor de orice fel.



Acestea sunt cateva dintre caracteristicile si proprietatile principale ale acestei pietre semipretioase.

2.6. Jaspul_Zodia berbec pietre norocoase, jasp leopard sfere


Hematitul



2.7. Hematitul_Pietre norocoase pentru zodia berbec, hematit placat auriu


Hematitul are un aspect stralucitor, atunci cand este slefuit. Este foarte potrivit pentru capacitatea de concentrare si impamantare. Numele sau provine din limba latina de la cuvantul “haima” care inseamna “sange”.


2.7. Hematitul_Pietre norocoase zodia berbec, hematit placat mov, inimi


  • Acest cristal contribuie la ancorarea la energia Pamantului, avand o energie foarte puternica.

 

  • Contribuie la echilibrarea vietii si la ancorarea in realitate a purtatorului;

 

  • Stimuleaza subconstientul si ajuta la descoperirea potentialului;

 

  • Sustine gandirea logica si clara;

 

  • Armonizeaza corpul mental atat cu cel fizic, cat si cu cel spiritual.


2.7. Hematitul_Pietre semipretioase zodia berbec, hematit, sfere fatetate

In concluzie, la Magazinul de Pietre poti descoperi o gama variata de pietre semipretioase care aduc mult noroc, prosperitate, stare de bine si multe alte beneficii zodiei berbec si nu numai. Descopera-le si tu in magazinul nostru online si alege-le pe cele mai potrivite pentru tine, in functie de proprietatile si beneficiile pe care ti le ofera, dar si de rezonanta pe care simti ca o vei avea cu acestea, pentru efecte amplificate!



Sursa foto: Magazinuldepietre.ro, Pexels.com.



WhatsApp Chat WhatsApp Chat