Ce pietre semipretioase alunga energiile negative - sfaturi pentru sanatatea si fericirea ta!

Ce pietre semipretioase alunga energiile negative - sfaturi pentru sanatatea si fericirea ta!

Starea pozitiva de spirit este un aspect extrem de important in viata fiecarei persoane, iar aceasta nu trebuie sa fie afectata in niciun fel. Desigur, energiile negative sunt peste tot in jur si se transmit de la o persoana la cealalta, fara prea mari eforturi, dar este important sa le tii sub control. Pe langa meditatie, poti apela la aromaterapie si, mai ales la pietrele semipretioase. Afla, din acest articol, care sunt principalele tipuri de pietre care pot alunga energiile negative si cum le poti folosi pentru a-ti echilibra sinele si viata. 

Cuprins:

  1. Piatra care alunga energiile negative din casa ta
  2. Pietre care alunga energiile negative din viata ta

 

 1. Piatra care alunga energiile negative din casa ta 

Exista o intreaga clasa de cristale care sunt menite sa iti ofere protectie impotriva spiritelor rele, a energiilor negative si gandurilor mai putin fericite. De asemenea, chiar daca nu esti genul de persoana care crede in aceste puteri ale pietrelor, prin simpla lor prezenta, ele pot reprezenta o modalitate de a-ti aduce aminte sa gandesti si sa te comporti mai pozitiv. Mai mult, acestea pot fi folosite si ca elemente ornamentale, reprezentand un decor aparte! 

 

Iata cele mai speciale pietre care te pot apara de energiile negative din casa ta:



  • Jadul pentru intrare- este perfect pentru spatiul de la intrare, pe unde trec tot felul de persoane atunci cand vin in vizita, deoarece nu da voie energiilor negative sa patrunda in locuinta. De asemenea, daca iti doresti sa atragi pozitivitate, noroc si belsug, asaza jadul pe pervazul ferestrelor si langa usi. 

 

  • Obsidianul pentru dormitor - reprezentand una dintre cele speciale pietre semipretioase, acesta poate alunga orice cosmar, anxietate sau frica ce ti-ar putea deranja somnul linistit. El actioneaza ca un burete care absoarbe negativitatea, resentimentele si supararile de peste zi. De asemenea, pentru dormitor, o alta varianta extrem de buna este ametistul, deoarece induce un sentiment de liniste si dragoste in cuplu.

2- pietre impotriva energiilor negative - obsidian

  • Cuartul roz pentru bucatarie - pentru ca armonia trebuie sa existe si in aceasta incapere, cristalul atrage toate energiile hranitoare si vindecatoare.

    2 - pietre importiva energiilor negative - cuart roz
  • Cuartul transparent pentru baie - aceasta piatra semipretioasa actioneaza, in primul rand, asupra energiilor negative pe care tu le propulsezi in univers despre tine. Ea te va ajuta sa iti construiesti o mai buna incredere si acceptare de sine. 

 

  • Citrin pentru birou - atunci cand trebuie sa te concentrezi, ai nevoie de o piatra semipretioasa care sa te ajute. De asemenea, este cunoscuta sub numele de piatra succesului, deci nu ezita sa o porti oricand la tine!

2 - pietre importiva energiilor negative - citrin

  • Rubin-zoisit pentru living - aceasta piatra semipretioasa ajuta la dezvoltarea creativitatii si a comunicari cu cei din familie. De asemenea, transforma energiile negative in unele pozitive si alunga stresul. 

 

2. Pietre care alunga energiile negative din viata ta

2. Pietre care alunga energiile negative din viata ta

Schimbul de energii dintre oameni este constant si nu il poti preveni, insa este important sa cunosti cele mai speciale cristale si pietre semipretioase, care te pot ajuta sa scapi de negativitatea din viata ta. De asemenea, ele nu sunt doar ornamente frumoase de decor, ci iti pot oferi si o protectie spirituala. Purtarea lor mereu in geanta, la gat sau la mana poate imbunatati perioadele astrologice mai dificile. 

 

Iata cateva pietre impotriva energiilor negative:

 

  • Chihlimbarul - acesta are rolul de a fi un „bodyguard” al fericirii. Cristalul auriu este considerat un puternic fascicul de lumina, care elimina tristetea. 

3 - pietre care alunga energiile negative - chihlimbar

  • Calcitul - ajuta la pastrarea anxietatii la distanta si este o profunda sursa de inspiratie.

3 - pietre care alunga energiile negative - calcit

  • Turmalina neagra - bijuteriile sau pietrele individuale de turmalina sunt cunoscute pentru puterea lor de a bloca toate energiile negative, indiferent de natura lor. De asemenea, se spune ca expune prieteniile false, actionand ca un buton care opreste toate gandurile rele pe care le au ceilalti despre tine. 

3 - pietre care alunga energiile negative - turmalina neagra

  • Rubinul - este supranumit si piatra razboinica, datorita faptului ca actioneaza ca o conducta pentru propria ta putere. Atunci cand esti increzatoare in fortele proprii, te va ajuta sa eviti toate energiile negative.

3 - pietre care alunga energiile negative - rubin

  • Ametistul - daca iti doresti un aliat al emotiilor tale, l-ai gasit. Cel mai bun loc pentru a-l pune este in jurul gatului sau langa pat, pentru a-i lasa puterile sa te purifice. 

 

Asadar, chiar daca esti sau nu adepta acestor pietre semipretioase care alunga energiile negative si iti aduc prosperitate, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti propriul cristal! Poarta-le sub forma de bijuterii, in jurul gatului sau incheieturii, sau fii inventiva si creeaza elemente decorative originale pornind de la ele. Vei observa imediat beneficiile spirituale pe care ti le pot oferi! 

 

Surse foto: Shutterstock.com, Magazinuldepietre.ro.



WhatsApp Chat WhatsApp Chat