Piatra soarelui maro terminatie mala 8x16 mm

SKU
59052708
Preț special 2.50 RON Preț standard 5.00 RON

Piatra soarelui maro terminatie mala 8x16 mm

Informatii suplimentare

In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui artificiala este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.


Pretul se refera la un buc. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Piatra soarelui maro terminatie mala 8x16 mm. In functie de mineralul folosit in aliaj este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59052708
CuloareMaro
NuantaSinteza
FormaMala
Dimensiune16 mm
FateteNefatetat
PiatraSinteza
Recenzii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPiatra soarelui maro terminatie mala 8x16 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat