Morganit forme neregulate 4-6 mm

SKU
59065043
42.00 RON

Morganit forme neregulate 4-6 mm

Informatii suplimentare

Piatra inrudita cu Acvamarinul si Smaraldul, toate avand la baza mineralul: „beril”. Morganitul este denumit si „smarald roz”. Desi morganitul este prin definitie doar beril roz pe piata bijuteriilor combinatia de beril roz, bleu si verde poarta tot numele de Morganit. Sunt comercianti care vand sub denumirea de Morganit, combinatia de cuart roz, acvamarin si amazonit, cuartul roz fiind mult mai ieftin decat Morganitul.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Morganit forme neregulate 4-6 mm. Piatra inrudita cu Acvamarinul si Smaraldul, toate avand la baza mineralul: „beril”. Morganitul este denumit si „smarald roz”. Desi morganitul este prin definitie doar beril roz pe piata bijuteriilor combinatia de beril roz, bleu si verde poarta tot numele de Morganit. Sunt comercianti care vand sub denumirea de Morganit, combinatia de cuart roz, acvamarin si amazonit, cuartul roz fiind mult mai ieftin decat Morganitul.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59065043
CuloareMulticolor
NuantaNaturala
FormaNeregulata
Dimensiune6 mm
FateteNefatetat
PiatraNaturala
Recenzii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMorganit forme neregulate 4-6 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat