Coral rosu sfere 4 mm

SKU
59025528
19.00 RON

Coral rosu sfere 4 mm

Informatii suplimentare

Coralul este o piatra organica, mata, cu o duritate scazuta. Prin polishare se poate obtine un luciu sticlos. Din cauza colectarii excesive a coralului rosu, acesta este in pericol de disparitie si a devenit specie protejata prin lege. In momentul de fata, pe piata bijuteriilor, coralul de culoare rosie/portocaliu este de fapt coral alb supus unui tratament de colorare. Chiar daca prezinta un luciu sticlos, trebuie avut in vedere faptul ca piatra de coral, din cauza duritatii scazute, este foarte sensibila la actiunile mecanice, chimice si termice si se poate matui.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 39cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Coral rosu sfere 4 mm. Culoarea coralului folosit in bijuterii este intensificata printr-un proces in urma caruia piatra devine mult mai rezistenta. Fiind totusi o piatra semipretioasa organica, cu o rezistenta scazuta, toate felurile de coral isi pierd din culoare si luciu in contact cu solutiile de ingrijire personala. Coralul rosu este specie protejata prin lege.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59025528
CuloareRosu
NuantaTratament
FormaSfera
Dimensiune4 mm
FateteNefatetat
PiatraNaturala
Recenzii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCoral rosu sfere 4 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat