Piatră ochi de taur - vezi ce proprietăți are și de ce ar trebui să o porți mereu!

Piatră ochi de taur - vezi ce proprietăți are și de ce ar trebui să o porți mereu!

Piatra Ochi de Taur este una dintre cele mai căutate, datorită proprietăților sale și a faptului că este considerată ca fiind o amuletă protectoare împotriva energiilor negative din jur. În credința indiană, această piatră are numeroase proprietăți și se crede despre ea că ajută la longevitatea organismului.

 

Iată, deci, ce proprietăți are aceasta și de ce ar trebui să o porți mereu cu tine, oriunde ai merge!

Cuprins:

 

  1. Piatra ochi de taur - proprietăți
  2. Piatra ochi de taur - ce semnificații are?

     1. Piatra ochi de taur - proprietăți

    Piatra ochi de taur este un cristal care se mai numește și ochi de tigru roșu. Aceasta provine din Statele Unite ale Americii, dar se poate găsi și în Mexic, India, Africa de Sud, Australia, fiind comercializată și în România.  Duritatea sa este de 7 din 10, are o compoziție chimică SiO2, iar încă din cele mai vechi timpuri, aceasta a fost considerată o piatră de tip amuletă. Se crede despre ea că are proprietăți de protecție a persoanei care o poartă, ferind această persoană de energiile negative din jurul său. În tradiția indiană se consideră că piatra Ochi de Taur este purtată pentru a asigura succesul și pentru a contribui la longevitatea vieții persoanei ce o poartă. 


    Tocmai de aceea, această piatră trebuie purtată zilnic pentru a avea efectul dorit. Tot în credința indiană, cristalul Ochi de Taur mai este folosit cu scop decorativ sau în fabricarea de bijuterii, având o polaritate de tip Yang. 


    Piatra Ochi de Taur este considerată a fi o piatră care poate să ofere energie și vitalitate purtătorului, echilibrând energia naturală a organismului. Aceasta poate susține, de asemenea, încadrarea în societate, depășirea provocărilor solicitante și a problemelor atât din familie, cât și în materie de loc de muncă. 


    De asemenea, este o piatră care poate contribui la creativitate, poate aduce inspirație și poate ajuta la punerea în aplicare a dorințelor, dar și la descoperirea cauzelor problemelor cu care se confruntă persoana care o poartă. Mai mult decât atât, dacă alegi să porți piatra ochi de taur zilnic, vei beneficia de o creștere a nivelului de încredere în tine și vei avea parte de mai multă vitalitate și energie. 


     2. Piatra ochi de taur - ce semnificații are? 

    Acest cristal are o multitudine de semnificații în multiple aspecte ale vieții persoanei care îl poartă. Se crede despre acesta că este un cristal care oferă motivație, inspirație și creativitate. Este un cristal care are calmul ca element de bază, astfel că ajută la relaxare și la concentrare, mai ales în cazul persoanelor care au un ritm de viață haotic sau plin de diverse activități care solicită multă energie.  


    De asemenea, din categoria de pietre semiprețioase, această piatră elimină energii pozitive, contribuind la un echilibru al vieții prin pace, armonie și calm. Încurajează, totodată, grija față de propria persoană și iubirea față de tine, dar te poate motiva în fiecare activitate pe care îți propui să o realizezi.


    Energia creativă pe care o oferă este, de asemenea, una foarte puternică. În ceea ce ține de planul spiritual, această piatră este considerată a fi aducătoare de dar al viziunilor și al clarității spirituale a purtătorului. Este recomandată îndeosebi persoanelor stresate, în meditație. 


    Pe parte psihologică, piatra sau cristalul Ochi de Taur este folosit pentru momentele în care ai nevoie de mai mult curaj, fiind un element de stabilitate, care contribuie la echilibrul natural energetic. Acționează pentru a proteja persoana care alege să o poarte, la fel ca un scut care poate reflecta energia și gândurile negative. Contribuie la descoperirea motivației, a determinării, a talentelor și a abilităților, dar și a voinței de a lucra. Atrage norocul și activitățile cu renumerare monetară. Dacă persoana purtătoare de piatră Ochi de Tigru are un partener de viață, această piatră va contribui la dezvoltarea unei relații puternice, la manifestarea dorințelor în cuplu și la îmbunătățirea relației sexuale, atât din punct de vedere intelectual, cât și spiritual. 


    În privința proprietăților sale vindecătoare, piatra Ochi de Taur are efecte benefice în tratarea inflamațiilor, a gâtului uscat, a astmului, la îmbunătățirea articulațiilor, la susținerea rezistenței și a anduranței, dar și la alinarea durerilor, precum sunt cele de spate. Este recomandat mai ales persoanelor sportive. Previne, de asemenea, problemele digestive, ajută la reglarea presiunii sangvine, îmbunătățește sistemul circulator și ajută la tratarea unor afecțiuni precum este anemia.


    Prin urmare, piatra Ochi de Taur are numeroase proprietăți benefice și vindecătoare, fiind considerată una dintre cele mai recomandate pietre semiprețioase pentru purtarea zilnică.


    Sursa foto: Pexels.com



WhatsApp Chat WhatsApp Chat