Piatra norocoasa pentru zodia taur – bijuteriile care se potrivesc nativilor acestei zodii

Piatra norocoasa pentru zodia taur – bijuteriile care se potrivesc nativilor acestei zodii

Cu toate ca fascinatia oamenilor pentru pietre semipretioase dateaza din timpuri biblice, obiceiul de a le purta ca accesorii s-a nascut in Polonia secolului al XVI-lea, in care era la moda sa se schimbe cate una in functie de luna. Astazi, gratie fascinatiei publicului larg pentru astrologie, pietrele semipretioase si-au stabilit un loc de cinste in orice cutie de bijuterii.

Daca esti nascut intre 20 aprilie si 21 mai, te consideri o persoana spirituala si vrei sa atragi mai multa energie pozitiva si prosperitate in viata ta, e timpul sa descoperi cat mai multe despre pietrele norocoase ce iti sunt predestinate. Ghidul pe care ti l-am pregatit te va duce de la informatii de baza pana la metode de purificare pentru cristale, astfel incat, dintr-un novice, sa ajungi un adevarat cunoscator al tainelor astrologiei.

 

Cuprins:

  1. Pietre semipretioase pentru zodia taur – ce sunt acestea si cum functioneaza?
  2. Pietre norocoase pentru zodia taur - le poti purta si pentru ascendent?
  3. Pietrele norocoase ale taurilor - cum poti indeparta energia negativa de pe ele?

 

 1. Pietre semipretioase pentru zodia taur – ce sunt acestea si cum functioneaza?

Cristalele nu sunt doar niste accesorii frumos colorate, ele au abilitatea de a purifica si a potenta aura celui ce le poarta. Energia pe care o incapsuleaza acestea are menirea de a aduce individul tot mai aproape de pamant, de esenta lui specific umana. Chiar daca poate porni ca o pura curiozitate, pasiunea pentru pietrele semipretioase se poate dezvolta intr-un ritual de ingrijire care sa atenueze anxietatile si sa contribuie la consolidarea relatiilor.

In plus, exista produse de ingrijire pentru ten care sunt confectionate din cristale precum cuart roz si ametist. Un bun exemplu de obiect care intruneste ingrijirea corpului si a spiritului este popularul Guasha, un instrument realizat din pietre semipretioase, ideal pentru sculptarea muschilor fetei.

 

 

Smaraldul detine titlul de „piatra norocoasa” a zodiei taur

Alegerea pietrelor in functie de zodie nu este una aleatorie. Asa cum doua zodii nu pot fi identice, asa nici o singura piatra nu poate sa fie compatibila cu toate energiile. Fiecare cristal are o proprietate vindecatoare care rezoneaza mai mult cu anumite zodii decat cu altele.

Nativii din zodia taur stau sub semnul pamantului, asadar sunt persoane muncitoare, inteligente si bine ancorate in realitate. Ei au nevoie atat de pace, cat si de prosperitate pentru a putea duce la bun sfarsit tot ce si-au propus, fara a-si consuma toate resursele interioare. Cea mai potrivita piatra in acest sens este smaraldul, intrucat este in stransa legatura cu prosperitatea. 

 

smarald

De-a lungul istoriei, smaraldul a fost nelipsit din tezaurele marilor imparati, iar acest fapt nu se datoreaza doar nuantei superbe de verde pe care acest cristal o are. Smaraldul mentine echilibrul dintre material si spiritual, astfel incat ii aduce noroc si bogatie celui ce il poarta si, in acelasi timp, ii tempereaza impulsivitatea. Piatra creeaza conexiuni profunde cu inimile persoanelor din zodia taur, oferind linistea de care acesti perfectionsiti au atata nevoie.

 

Afla care sunt restul de pietre norocoase pentru taur 

Complexitatea lumii interioare nu poate fi rezumata la o singura piatra. Fiecarei particularitati care contribuie la formarea caracterului unui taur ii corespunde o piatra semipretioasa. In continuare, vor fi enumerate diferite caracteristici, asa ca, acolo unde te regasesti, retine ce cristale ar trebui sa mai cumperi pe langa smarald.

 

  • Malachitul are un efect impresionant in viata celui ce il poarta. Este o piatra eficienta care previne aparitia energiei negative si contribuie semnificativ la desavarsirea linistii interioare. Ajutand la reducerea stresului, malachitul este de mare ajutor persoanelor macinate de dorinta de a atinge perfectiunea.

 

  • Peridotul este, de asemenea, benefic taurilor care se confrunta cu un stil de viata agitat. Cristalul asigura un somn odihnor, ceea ce joaca un rol hotarator in raportul dintre minte si emotii. Mai mult decat atat, starea de pace conferita de peridot se va reflecta in relatiile solide si armonioase cu cei din jur. 

 

  • Asemenea unui cer instelat de primavara, lapis lazuli este o piatra pe cat de fermecatoare, pe atat de folositoare pentru nativii din zodia taur. Daca treci printr-o perioada confuza, in care simti ca nu te poti regasi si ai nevoie de indrumare, lapis lazuli iti va oferi curaj, intelepciune si oportunitatea de a te cunoaste mai bine.

  • Acvamarinul este cat se poate de compatibil cu persoanele vizionare, cu cei ce isi croiesc planuri ingenioase pentru a ajunge la visul lor. Acesta este un catalizator al intuitiei, deci taurii care isi doresc sa isi inteleaga mai bine abilitarile de clarviziune trebuie sa detina un astfel de cristal.

 

  • Pentru a ramane in registrul pietrelor albastre cu beneficii considerabile, safirul trebuie amintit. Acesta emana noblete, fapt demonstrat de Printesa Diana, al carei inel de logodna avea in centru un minunat safir. Intr-adevar, piatra i se potrivea, intrucat safirul purifica sufletul si stimuleaza creativitatea.

 

  • Colorat in nuante tomnatice si misterioase, ochiul de tigru este bijuteria perfecta pentru cei ce se confrunta cu emotii apasatoare si au nevoie de mai multa incredere in sine. Piatra il imputerniceste pe posesor si il ajuta sa devina la fel de impunator si de sigur precum un tigru.

 ochi de tigru

  • Despre chihlimbar, poate ai auzit ca este o rasina fosila in care sunt conservate diverse insecte. Pe cat de bine poate aceasta substanta sa conserve mici creaturi, pe atat de bine a fost pastrata in culturi din intreaga lume. Marocanii purtau talismane de cihlimbar pentru a se apara de duhurile rele, iar tu poti folosi bijuterii de acelasi fel pentru a-ti regla campul energetic.

 

  • Jadul este bine-cunoscut pentru abilitatea sa de a intrerupe obiceiuri toxice, ceea ce il face indispensabil pentru orice taur ambitios care vrea sa se focuseze pe telul sau si sa lase in urma negativitatea si adictiile.

 

  • Nu degeaba carneolul are o culoare aprinsa, pasionala – el este destinat indivizilor pasionati, celor ce vor sa preia conducerea. Piatra ajuta la depasirea fricilor si, in combinatie cu smaraldul, carneolul ii va aduce taurului toate castigurile pe care le-a visat.

 

 

2.  Pietre norocoase pentru zodia taur - le poti purta si pentru ascendent? 

Pe scurt, da. Raspunsul amplu presupune, in primul rand, intelegerea termenului de „ascendent”. Ce este acesta? El este semnul constelatiei care atingea orizontul estic in momentul in care te-ai nascut. Pentru o intelegere mai buna asupra a ceea ce iti rezerva viitorul, este indicat sa iei in calcul si trasaturile specifice ascendentului, dar si cele ale zodiei ce sta sub semnul lunii. Poti afla care sunt acestea consultand o astrograma online - tot ce trebuie sa faci e sa introduci data, ora si locul unde te-ai nascut.

Revenind la ascendent, acesta este aproape la fel de important ca zodia atribuita la nastere. Totusi, de ce se pune atat de mult accent pe el? In vreme ce zodia principala reprezinta cine esti tu cu adevarat, ascendentul surprinde felul in care te prezinti in lume, cum esti perceput de ceilalti. Aspectul tau, stilul pe care il abordezi, modul in care interactionezi cu lumea – toate acestea sunt guvernate de ascendent.

Unii oameni considera chiar ca acesta ii caracterizeaza mai bine decat zodia principala, asadar, daca ai simtit intotdeauna ca te identifici bine cu ascendentul tau in taur, poti purta charmurile norocoase ale acestei zodii.  

 

 

3. Pietrele norocoase ale taurilor - cum poti indeparta energia negativa de pe ele? 

Cu toate ca pe site-ul nostru gasesti produse de cea mai buna calitate, tine cont ca acestea au fost manevrate de multe persoane inainte sa intre in posesia ta. Fiecare individ incarca piatra cu energia proprie, asadar o purificare este mai mult decat bine venita atunci cand faci o noua achizitie.

Dincolo de momentul in care aduci cristalele acasa pentru prima data, curatarea periodica de energie negativa este o necesitate si un obicei pe care trebuie sa il deprinzi. Poti face paralela cu o pensula de machiaj – aceasta iti aplica frumos fondul de ten atunci cand a curata, dar, odata ce excesul de fard se strange pe pensula, tenul tau va reactiona prin cosuri si iritatie. Fiind folosite pentru infrumusetarea spiritului, pietrele absorb negativitatea pe care vrei sa o eliberezi, iar „reincarcarea” lor este singurul mod de a le restabili la starea lor naturala.

 

Apa ca element purificator 

Sa purifici pietre semipretioase pare a fi un proces sofisticat si complicat. Nimic mai fals. E aproape la fel ca spalatul pe maini, singura diferenta e ca pietrele nu au nevoie de sapun. Apa preia energiile negative din interiorul cristalului si le readuce in pamant.

Clateste piatra in robinet si asigura-te ca este complet scufundata timp de aproximativ un minut. Procedeul este recomandat pentru pietrele dure, asa cum este cuartul, dar interzis in cazul pietrelor casante sau moi.

 

 

Orezul brun nu e numai pentru gatit, dar e ideal si pentru pietre semipretioase 

Indiferent de duritatea pietrei sau de energiile acumulate, orezul brun este eficient. Ingroapa cristalul intr-un recipient cu orez timp de 24 de ore si...gata! Singura contraindicatie este consumarea orezului dupa aceasta purificare; el trebuie aruncat, intrucat contine toata energia de care iti doresti sa scapi.

 

 

Pietre norocoase si lumina naturala...combinatia perfecta 

Dimineata devreme te gaseste adormit si cu o lipsa acuta de cafea, dar pietrele tale semipretioase la polul opus: ele se incarca cel mai bine in zorii diminetii. Inainte de culcare, lasa cristalele langa fereastra si ia-le in jurul orei 10 dimineata. Se vor incarca atat de la lumina lunii, cat si de la cea a soarelui, astfel incat energiile sa fie complete si echilibrate. In ciuda faptului ca aceasta metoda de purificare pare una cat se poate de simpla si fireasca, exista anumite pietre pentru care nu este recomandata. Pietrele vibrante, asa cum e ametistul, nu trebuie lasate un timp indelungat in soare.

 

Salvie 

Multi asociaza mirosul de salvie arsa cu spiritualitatea si, intr-adevar, este o paralela reusita. Planta reuseste sa elimine energiile nedorite si restabileste echilibrul, oferind o senzatie de calm profund, deci e numai buna pentru purificarea pietrelor semipretioase.

Ia pietrele una cate una, strange pumnul si plimba-l prin fumul de salvie. Durata aproximativa pentru purificarea fiecarei pietre este de 30 de secunde pana la un minut. E indicat sa faci procedeul langa o fereastra deschisa pentru ca fumul ce poarta spiritele rele sa fie indepartat din casa.

 

Sunetul e terapie chiar si pentru pietre semipretioase taur

Daca muzica innobileaza sufletul, de ce nu ar putea face asta si in cazul pietrelor semipretioase? Ei bine, chiar si cristalele simt din plin sunetele din jurul lor, asa ca transmite-le vibratii inalte pentru a creste calitatea energiilor stocate de piatra.

Poti pune o melodie relaxanta la boze sau, daca ai chef sa meditezi, lasa piatra sa absoarba din sunetul mut pe care il emiti. Aceasta metoda e sigura pentru toate tipurile de pietre si este preferata de marii colectionari de cristale pentru care manevrarea acestora ar fi anevoioasa.

Daca esti taur si ai ajuns pana la finalul acestui ghid, iti poti anunta prietenii de pe acum ca pe lista de cadouri pentru ziua ta se afla si pietrele semipretioase norocoase pentru zodia ta. Totusi, pana cand vom intra in sezonul taurilor, ai timp suficient sa experimentezi cu cristalele si sa inveti mai multe despre spiritualitate. Niciodata nu strica sa te incarci de energie pozitiva si ganduri bune!

 

Sursa foto: pexels.com.



WhatsApp Chat WhatsApp Chat