PLATA SI LIVRARE

Modalitati de plata

- Numerar : Plata se face in lei la ridicarea produselor de la sediul Magazinul de Pietre sau la livrare sub forma de ramburs.
- Plata online cu card bancar : Pentru platile cu card bancar nu este perceput nici un comision. Magazinuldepietre.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile platformei Euplatesc.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.
- Plata cu card bancar : la sediul Magazinuldepietre.ro.
- Ordin de plata sau transfer / virament bancar : Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

Date necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar :

COMAN LAURA ELENA PFA
Cod fiscal : RO 28578951
Cont : RO66INGB0000999903267459
Banca : ING BANK NV Titan

Livrarea produselor poate fi efectuata astfel:

- Ridicare de la sediu (ShowRoom Bucuresti) - gratis.
- Curier rapid - taxa de transport este de 8 RON pentru Bucuresti si 18 RON pentru provincie. Termen de livrare 1-2 zile lucratoare.

Comenzile vor fi expediate in maxim 24 de ore de la confirmare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 RON inclusiv, transportul este gratuit.

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic cat si online.

Dupa efectuarea comenzii online, clientul va primi un mail de confirmare a comenzii in care va fi instiintat despre disponibilitatea produselor.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa de faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Momentan, www.magazinuldepietre.ro livreaza comenzile doar pe teritoriul Romaniei.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat