Spinel sfere fatetate 2 mm

Spinel sfere fatetate 2 mm

Informatii suplimentare

Numele de spinel provine din latină, de la „spina”, care înseamnă ţeapă, ghimpe, spin, care este, de fapt, forma cristalului. Spinelul poate fi incolor sau poate avea culoarea roşie albăstruie, verzuie sau cenuşie / neagră (calyonit şi pleonast) şi foarte rar alb. Ca substanţă, este un aluminat de magneziu, dar în compunere cu mai mult sau mai puţin protoxid de fier, zinc, şi magneziu, în metalurgie fiind situat alături de bioxid de fier.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie

Detalii

Spinel sfere fatetate 2 mm. Numele de spinel provine din latină, de la „spina”, care înseamnă ţeapă, ghimpe, spin, care este, de fapt, forma cristalului. Spinelul poate fi incolor sau poate avea culoarea roşie albăstruie, verzuie sau cenuşie / neagră (calyonit şi pleonast) şi foarte rar alb. Ca substanţă, este un aluminat de magneziu, dar în compunere cu mai mult sau mai puţin protoxid de fier, zinc, şi magneziu, în metalurgie fiind situat alături de bioxid de fier.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59130796
CuloareNegru
MaterialPiatra Naturala
NuantaNaturala
FormaSfera
Dimensiune2 mm
FateteFatetat
PiatraNaturala

Related Posts

No Related Posts

Recenzii
Scrie propria recenzie
Faceți recenzie la:Spinel sfere fatetate 2 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat