Cubic zirconia smarald sfere fatetate 3 mm

Cubic zirconia smarald sfere fatetate 3 mm

Informatii suplimentare

Mineralele folosite ca pietre prețioase pot fi produse și pe cale sintetică, ca de exemplu zirconia-ZrO2- o piatra produsa in laborator ce imita diamantul. Calitatea mineralelor sintetice s-a îmbunătățit substanțial în ultimul timp, determinând folosirea lor pe scară tot mai largă. Din punctul de vedere al substanţei, zirconia seamănă mult cu zirconul, fiind o piatră semipreţioasă sintetică (cubic zirconia – CZ) produsă din zirconiu (element chimic - Zr). Datorita preţului accesibil si aparenţei sale fermecătoare, asemănătoare diamantului, zirconia este cea mai răspândită piatră sintetică, din industria bijuteriilor.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie

Detalii

Cubic zirconia smarald sfere fatetate 3 mm. Mineralele folosite ca pietre prețioase pot fi produse și pe cale sintetică, ca de exemplu zirconia-ZrO2- o piatra produsa in laborator ce imita diamantul. Calitatea mineralelor sintetice s-a îmbunătățit substanțial în ultimul timp, determinând folosirea lor pe scară tot mai largă. Din punctul de vedere al substanţei, zirconia seamănă mult cu zirconul, fiind o piatră semipreţioasă sintetică (cubic zirconia – CZ) produsă din zirconiu (element chimic - Zr). Datorita preţului accesibil si aparenţei sale fermecătoare, asemănătoare diamantului, zirconia este cea mai răspândită piatră sintetică, din industria bijuteriilor.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59117704
CuloareVerde
MaterialPiatra Sintetica
NuantaSinteza
FormaSfera
Dimensiune3 mm
FateteFatetat
PiatraSinteza
Recenzii
Scrie propria recenzie
Faceți recenzie la:Cubic zirconia smarald sfere fatetate 3 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat