Beneficii Client

Despre noi

Magazinul de Pietre a luat nastere in anul 2011 prin imbinarea a doua pasiuni; pe de-o parte din pasiunea pentru handmade si pe de alta parte din pasiunea pentru cristale naturale, perle si pietre semipretioase.

Am acumulat o experienta indelungata in lucrul cu pietrele semipretioase si cautam sa impartasim aceasta experienta cu clientii nostri.

Va stam la dispozitie pentru consiliere in alegerea produselor compatibile cu proiectul dumneavoastra sau cu orice sfat de natura tehnica.

Nu ezitati sa ne contactati !

 

Varietate

Din 2011 pana in prezent Magazinul de Pietre a devenit, probabil, cel mai complet magazin art-hobby din domeniul bijuteriilor.

Suntem importatori, dispunem constant de peste 3000 de produse in stoc. 

 

Produse testate ANPC

Magazinul de Pietre (Coman Laura Elena PFA) este autorizata de ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase, pietre pretioase, perle naturale si perle de cultura (Autorizatie nr. 7709).

Magazinul de Pietre asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Regulat, testam mostre din loturile de pietre la ANPC - Directia de Metale Pretioase si Pietre Pretioase.

Este bine de stiut ca ANPC nu dispune de tehnologia necesara pentru testarea anumitor tipuri de pietre (chihlimbar,moldavit etc).

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (nuanta, aspect, textura, etc). in cazul in care considerati ca informatiile prezentate pe site despre un anumit produs nu va sunt suficiente, va rugam sa ne contactati pentru detalii inainte de achizitia produsului.

Trebuie precizat ca nuanta pietrelor variaza in functie de lumina la care acestea sunt expuse. Va rugam sa tineti cont ca pozele de pe site ul Magazinul de Pietre se pot afisa in nuante diferite si in functie de setarile fiecarui monitor.

Echipa Magazinuldepietre.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Magazinuldepietre.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website sunt lipsite de erori, complete si actuale.

Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Showroom cu vanzare in Bucuresti

Va asteptam la Showroom-ul nostru din strada Ghiocei nr. 11 unde va puteti alege produsele.

Discounturi

Discounturile sunt acordate in functie de valoarea comenzii si nu pot fi cumulate cu alte promotii sau reduceri.

Valoare comanda(RON) Discount
≥ 350 5%
≥ 500 7%
≥1000 10%
≥2000 15%
≥3000 20%
≥4000 25%
≥5000 30%

 Discounturile sunt aplicate automat la finalizarea comenzii. Aceste discounturi nu se aplica pentru produsele cu pret deja redus. Aceste discounturi se aplica fata de preturile de lista si nu pot fi cumulate cu alte reduceri sau oferte promotionale.

 

Transport Gratuit

Comenzile cu valoare de peste 250 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pentru a selecta metoda de livrare "Curier Rapid" va rugam sa alegeti mai intai orasul si judetul din lista derulanta.

 

Expediere Comanda


Magazinul de Pietre se angajeaza sa expedieze comenzile primite pana la ora 12:00 in aceeasi zi lucratoare.

Comenzile sosite peste weekend vor fi procesate si expediate luni. 

Va asiguram de eforturile noastre de a expedia cat mai rapid comenzile, totusi, in perioadele cu promotii, trmenul de expediere poate creste cu o zi lucratoare.

 

Retur

Magazinul de Pietre respecta prevederile legale privind cumparaturile in mediul online.

Orice produs poate fi returnat in termen de 15 zile de la achizitie fara a fi necesara invocarea vreunui motiv, respectand procedura de retur. 

Procedura de retur : 

- Clientul trebuie sa informeze Magazinul de Pietre, prin orice canal disponibil ( telefon, e-mail etc) despre intentia de a returna unul sau mai multe produse.

- In urma returului, clientul va primi doar contravaloarea produselor nu si a taxelor de transport aferente.

- Clientul trebuie sa returneze (prin Curier Rapid, predare la ShowRoom)  produsele in cauza. Plata transportului va fi suportata de catre client. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre client. In cazul in care starea produsului a fost alterata, consideram ca produsul nu poate fi revandut si in consecinta returul nu poate fi acceptat. 

- Clientul trebuie sa comunice personalului Magazinul de Pietre un numar de cont bancar (IBAN) unde se va restitui contravaloarea produselor returnate.

- Dupa ce returul ajunge in posesia noastra veti primi contravaloarea produselor returnate in contul bancar indicat.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat