Piatra soarelui negru tub rotunjit 10x14 mm

SKU
59073000
28.00 RON

Piatra soarelui negru tub rotunjit 10x14 mm

Informatii suplimentare

In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui artificiala este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Piatra soarelui negru tub rotunjit 10x14 mm. In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui artificiala este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59073000
CuloareAlbastru
NuantaSinteza
FormaTub
Dimensiune14 mm
FateteNefatetat
PiatraSinteza
Recenzii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPiatra soarelui negru tub rotunjit 10x14 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat