Piatra soarelui maro rotund spiralat 18 mm

Preț special 20,80 RON Preț standard 26,00 RON

Piatra soarelui maro rotund spiralat 18 mm

Informatii suplimentare

In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui artificiala este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Piatra soarelui maro rotund spiralat 18 mm. In functie de mineralul folosit in aliaj este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs59024088
CuloareMaro
NuantaSinteza
FormaRotund
Dimensiune18 mm
FateteNefatetat
PiatraSinteza

Related Posts

No Related Posts

Recenzii
Scrie propria recenzie
Faceți recenzie la:Piatra soarelui maro rotund spiralat 18 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat