Calitate si garantie


Magazinul de Pietre (Coman Laura Elena PFA) este autorizata de ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase, pietre pretioase, perle naturale si perle de cultura (Autorizatie nr. 7709).

Magazinul de Pietre asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (nuanta, aspect, textura, etc). in cazul in care considerati ca informatiile prezentate pe site despre un anumit produs nu va sunt suficiente, va rugam sa ne contactati pentru detalii inainte de achizitia produsului.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat